Estetik ve gücün armonisi, Marin Kontrplak

Teknelerin tüm yaşam döngüleri boyunca denizin içinde olmaları amaçlanmıştır. Bu koşulların getirdiği tüm zorluklarla mücadele edebilecek bir malzeme kullanılarak inşa edilmeleri gerekir. Marin sınıfı su geçirmez kontrplakların rolü de burada ortaya çıkıyor. Tekne yapımında kullanıldığında, bu kontrplak çeşidi, normal suya dayanıklılık özelliklerinin yanı sıra, bir teknenin denizde geliştirebileceği her türlü hasar ve tehdide karşı direnç sunmasıdır. Tekne yapımında kullanıldığında, bu kontrplak çeşidi, normal suya dayanıklılık özelliklerinin yanı sıra, bir teknenin tatlı ve tuzlu sularda geliştirebileceği her türlü hasar ve tehdide karşı direnç sunar.

 

Kendi Tekneni Kendin Yap

Baba Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet EkşiMarin Kontrplak, bir teknenin zemin, iskelet ve bölmelerinden, gövde ve traverslere kadar her yerinde kullanılır. İster sıfırdan bir tekne inşa ediliyor, ister sadece bazı onarımlar yapılıyor olsun, her ihtiyaca uygun marin kontrplak mevcuttur. Mukavemet ve dayanıklılığın söz konusu olduğu durumlarda, çeşitli kalınlıklarda Marin kontrplağa sahibiz. Ağırlık bir sorunsa, Marin huş kontrplak iyi ve ekonomik bir seçimdir. Kontrplak, tekne inşa endüstrisi için “altın standart” haline geldi. Güzelliği, esnekliği ve hafifliği, onu el yapımı kanolardan, yarış teknelerine kadar her şey için mükemmel bir seçim haline getiriyor. Amatör teknecilerin de ürünlerimize gösterdikleri rağbete bakarak yeni trendin “kendi tekneni kendin yap” konseptinin bu yaz çok fazla olduğunu görebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Baba Yapı Hakkında:

Baba Yapı A.Ş. 2015 yılında Dr. Elçin Kılıç ve İnşaat Yüksek Mühendisi. M. Mehmet Ekşi tarafından nitelikli endüstriyel kontrplak ihtiyacını karşılamak amacıyla kurulmuş Türkiye’nin lider tedarikçi şirketidir. Sahibi olduğu Kontraform ve dağıtımını yaptığı Riga, UPG ,Paged, Sveza, Tekcom ve Tulsa markalı ürünleri eksiksiz ürün yelpazesi ile müşterilerine sunmaktadır. Baba Yapı A.Ş. ayrıca müşterilerinin özel talebi üzerine, Türkiye’ de devamlılığı veya satışı olmayan kontrplak çeşitlerini de ithal edebilmekte, sektörde bulunan her tür kontrplak ürünlerini müşterilerine tedarik etme konusundaki itibarını güçlendirerek sürdürmektedir. Baba Yapı A.Ş. müşterilerinin ihtiyaçlarını, uzman kadrosu, çözümcü yaklaşımı ile planlama aşamasından nihai ürün teslimine kadar tüm süreç boyunca karşılar.

Bu Haberi Paylaşın