SİTRETT MX online satış mağazası yenilendi

Çok amaçlı temizlik ürünleri üreten SİTRETT MX, online satış mağazasını yeniledi.

Çok geniş ürün yelpazesine sahip olan SİTRETT MX, doğaya ve insana zarar vermeyen ürünlerini tüketicileri ile buluşturmaya devam ediyor. Yeni site arayüzü ile tüketicilerinin karşısına çıkan sitrettonline.com‘da 70 üzeri ürün satılmakta.

Çok amaçlı temizleyiciler, genel temizleyiciler, Kamu DMO ürünleri ve yeni nesil dezenfeksiyon, ilaçlama cihazları kategorilerinde uygun fiyatlı ürünler bulunmakta.

sitrettonline.com sitesinde ayrıca fonbulucu özel kategorisi içerisinde yatırımcı özel paketleri satışıda yapılıyor.

Bireysel ürünler başlığı altında çok amaçlı temizleyiciler, genel temizlik ürünleri, av outdoor ve tekne Temizleyici, oto temizleyiciler, hırdavat temizlik ürünleri, evcil hayvan temizlik ürünleri, antialerjik ürünler ve spesifik temizlik ürünleri satışı yapılıyor.

Profesyonel ürünler kategorisinde ise daha etkili olan yağ ve kirlere karşı ultra güçlü temizlik ürünleri bulunuyor. Çok amaçlı temizlik ürünleri, halı yıkama temizlik grubu, oto yıkama temizlik grubu, sanayi temizlik grubu, horeca temizlik grubu, güneş paneli temizlik grubu.

DMO Kamu temizlik grubunda ise kamuya özel ürünler satışa sunulmakta.

sitrettobline.com sitesinde kampanyalı ürünler ve indirim kodları sürekli aktif halde bulunuyor. Temizlik malzemeleri ve temizlik ürünleri, yenilenen web sitesi ile https://sitrettonline.com da sizleri bekliyor.

Bu Haberi Paylaşın