Memoli Zengin Hangi Ünlüye Benziyor

Genç yaşına rağmen oyunculuk ve modellik mesleklerinde ulaştığı başarılarla adından söz ettiren Mehmet Zengin sürmekte olan projeleri ile en çok takip edilen ünlüler arasında yer alıyor. 2002 yılında Gaziantep Şehitkâmil’de dünyaya gelmiş olan Türk oyuncu, dünyaya açılan geniş vizyonu ile başarıdan başarıya koşuyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan bir isim olmasından dolayı pek çok genç kız takipçisi İnstagram hesabı üzerinde yakışıklı oyuncuyu takip ediyor. 2016 yılında katıldığı Dünya En İyi Çocuk Model Yarışması ile karizmasını tescillemiştir. Yaşamını yurt dışında sürdürmeyi tercih etmesine rağmen her fırsatta memleketi Gaziantep’i ziyarete gelmesi ve yerli projelerde yer alması en çok hayranlarını mutlu ediyor.

Memoli Zengin’in Justin Bieber Benzerliği

Çocuk güzellik yarışması ile tanınmış bir isim olan Memoli Zengin, sık sık dış görünüşü ve hangi ünlüye benzediğine dair söylemlerle karşılaşılmasına neden oluyor. Genç kız hayranları tarafından yerli Justin Bieber olarak nitelenen genç şarkıcı ve oyuncu, bebeksi yüz hatları ile akıllarda yer ediyor.

Fakat birkaç kişinin yorumlarıda dikkatlerden kaçmadı. Memoli Zengin’in Çağatay Ulusoy benzerliği hakkında yorumlar olduğu için ilgili görselleri sizinle paylaşmak istiyoruz.

Yeni neslin şarkıcılık ve oyunculuk kriterlerine uyması nedeniyle hayran kitlesi oldukça geniş olan Mehmet Zengin, özel yaşamı ve benzetildiği ünlüler ile en çok konuşulan genç kuşak ünlüleri arasında yer alıyor. Dizi ve sinema sektörlerinin deneyimli ustalarından Ayla Algan’ın öğrencilerinden biri olmasının yanı sıra, Şahan Gökbakar ve Cem Yılmaz gibi komedyenlerin filmlerinde henüz çocuk yaşta yer almış bir isim olması yıldızının daha çok parlamasına neden oluyor.

Yakışıklı Oyuncunun Özel Yaşamı En Çok Merak Edilenler Arasında

Genç yaşında kariyerine odaklanmış bir isim olmasından dolayı Memoli Zengin’i magazin programlarının konusu olarak görmek pek mümkün olmuyor. Takipçileri sadece yaptığı işlerle gündeme gelen oyuncu ve modeli yakından tanıma fırsatı bulurken, yakışıklılığı ve karizması ile de pek çok ünlüye benzediği söylentiler arasında yer almaktadır.

Memoli Zengin Gaziantepli Ünlü

Yüz hatları itibariyle Memoli Zengin, yerli ve yabancı pek çok pop starı akıllara getiriyor. Beyaz perdeye ve televizyon ekranlarına yakışan bir tarza sahip olmasından dolayı birçok dizi ve film projeleri için Memoli Zengin’e teklif götürüldüğü biliniyor.

Bu Haberi Paylaşın