Bu yılın vazgeçilmezi: Zen Baget Yüzük

Baget yüzükler son yılların en gözde tasarımlarından birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Köşeli ve dikdörtgen kesim taşlardan yapılan baget kesim yüzükler çok daha modern bir tarza sahiptir. Şıklığın, modernliğin ve aynı zamanda gösterişin en güzel şekilde yansıtıldığı baget yüzükler Zen Pırlanta markasının da en özel koleksiyonlarından birisidir.

Baget yüzük modelleri farklı birçok tasarımda karşımıza çıkmaktadır. Zen Pırlanta koleksiyonunda sizler için en özel şekilde hazırlanan Zen baget yüzükler en göz alıcı halleri ile satışa sunulmaktadır. Zen Pırlanta resmi web sayfasından ve Zen Pırlanta mağazalarından ulaşabileceğiniz baget yüzük koleksiyonu klasik yüzük tasarımlarından çok farklı şekilde ruhunuza hitap edecektir. 

Zen Pırlanta baget yüzük koleksiyonunda her bütçeye göre ürün bulunmaktadır. Kullanılan pırlanta taşların karatına göre farklılık gösteren fiyatlar aynı zamanda piyasa fiyatlarının da çok daha altında sizlere sunulmaktadır. Özel kampanyalar ve fiyat indirimleri ile Zen güvencesinde tüm pırlanta yüzük modellerini inceleyebilirsiniz. Tüm kadınlara en çok yakışan, en değerli pırlanta yüzükler herkesin kolaylıkla ulaşabileceği fiyatlarla Zen ürün çeşitleri arasında çoktan yerini aldı.

Beştaş Yüzükler

Tektaş yüzükler çoğu kez evlilik tekliflerinin bir simgesi ol arka tercih edilmektedir. Ancak pırlantayı ve tektaş kullanımını çok seven kadınlar için bu durum bir bağlayıcılık teşkil etmemektedir. Şıklığın, zarafetin ve gösterişin bir arada sunulduğu Zen tektaş pırlanta yüzükleri çok uygun fiyatlarla temin edebilirsiniz. Aynı zamanda bu ürünlerin yanında, aksesuar kombinleri yapabilmek ve daha çok ışıldayabilmek adına sunulan beştaş yüzükleri inceleyebilirsiniz. Adından da anlaşılacağı üzere yan yana beş tane pırlanta taşın tasarımı ile hazırlanan beştaş yüzükler ellerinizde çok şık ve göz alıcı bir etki yaratmaktadır. Tektaş ve beştaş yüzükler isterseniz ayrı ayrı, isterseniz de kombin olarak kullanılabilen en özel aksesuarların başında gelmektedir.

Eğer bir hediye olarak düşünülüyorsa beştaş yüzüklerden daha ötesinde, daha özel bir hediye düşünülmemektedir. Aslında aşkın ve bağlılığın simgesi olan tektaşların bir adım daha ötesi olan beştaş yüzükler Zen Pırlanta farkı ile sizler için hazırlanmaktadır. 

Pırlanta Yüzük Şıklığı

Her kadının hayalini süsleyen pırlanta yüzük modelleri Zen pırlanta koleksiyonlarında sizlere sunulmaktadır. Pırlanta yüzük denildiğinde akla ilk gelen marka olan Zen Pırlanta çok geniş bir ürün çeşitliliği ile kadınlara hitap etmektedir. Her model yüzüğü muhteşem bir tasarım ile pırlantalarla birleştiren marka tüm ürünlerinde kampanyalar uygulayarak bunları çok daha ulaşabilir hale getirmektedir.

Zen pırlanta yüzük koleksiyonu hem gecenin ışıltılı ve şık yaşantısına, hem de günlük kullanımının sade ve hızlı temposuna ayak uydurabilmektedir. Zen pırlanta resmi web sayfasında tüm pırlanta yüzük modellerini inceleyebilirsiniz. Bütçenize en uygun karatlarda pırlanta seçimi ile kendi imkânlarınızla en şık ve büyüleyici Zen pırlanta yüzüklerini satın alabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın