Damla Danışmanlık Profesyonel Bakıcı Desteği

Günümüzde annelerin de aktif iş yaşamına başlaması ile beraber, bebek bakımı için diğer kişilere ihtiyaç artmıştır. Ancak her aile bebeği için bebek bakıcısı seçerken çok titiz davranmak ister. Damla Danışmanlık sizler için en iyi bebek bakıcısı temininde sizlere destek olmaktadır. İhtiyacınız olan bebek bakıcılarında bulunması gereken tüm kriterleri baştan sona kadar inceleyip, sizin için en iyi bebek bakıcısı seçmektedir. Bu sayede artık gözünüz arkada kalmadan damla danışmanlıktan bebek bakıcısı temin edebilirsiniz.

Bebek Bakıcısı Seçerken Dikkat Edilecek Hususlar

Damla insan kaynakları 22 yıllık bir tecrübe ile eleman seçme ve yerleştirme işlemi yapmaktadır. İhtiyaçlarınıza özel kriterlerdeki elemanları sizler için bulup, temin eden firmadan en iyi hizmeti alabilirsiniz. Özellikle konu bebek bakıcılığı olduğunda, bu konu üzerinde daha çok titiz bir şekilde hareket etmektedirler. Sizler için yabancı uyruklu bebek bakıcıları temin ederek, çocuklarınıza aynı zamanda dil eğitimleri de verilmektedir. Firmanın elaman seçerken özen gösterdiği konular ise;

Çalışma bakanlığına bağlı olarak çalışan firma bebek bakıcısı ararken daha çok şu kriterlere dikkat etmektedir.

  • İlk olarak müşterilerin istediği kriterlerdeki elemanları temin ediyorlar.
  • Müşterilere, elaman cv hazırlayıp sunuyorlar.
  • Sizin de uygun olduğunuz bir zaman diliminde, sizi ofislerinde ağırlıyorlar.
  • Firmanın buluğu eleman ile çalışmak istediğiniz de firma sizlere 2 elaman daha bulacağını taahhüt etmekte ve 2 aylık bir sözleşme imzalamaktadır.
  • Akabinde çalışanın bir maaşı kadar hizmet bedeli almaktadırlar.
  • Damla insan kaynakları, bebekleriniz için çocuk gelişimi eğitimi mezunu kişiler tercih etmektedir. Ve yine çocuk ve bebek alanında yeterli eğitimleri almış kişileri sizlere sunmaktadır.
  • Bu iş için tecrübe sahibi,
  • Bebek bakımı konusunda eğitimli,
  • Çocukları seven ve çocuklara şefkatle yaklaşacak olan kişileri tercih etmektedirler.
  • Yine özellikle bebek bakıcılığı yapacak olan kişilerde sigara kullanımı yapmayan bakıcılar tercih edilir.
  • Çocuklara sabır ve anlayış ile yaklaşacak kişileri tercih etmektedirler.
  • Özellikle çocuğunuza rol model olabilecek karakterde kişiler seçmektedirler.

Bakıcı adayları yüz yüze mülakat yapmaktadır. Yine adli sicil kaydı temiz olan ve sağlık alanında bir sorunu olmayan kişiler seçilmektedir. Bu sayede bebeklerinizi güven içinde teslim edebilirsiniz. Tüm detaylar için Damla İnsan Kaynakları ile iletişim kurabilirsiniz.

Bebek Bakıcılarında Neden Sevgi Ve Şefkat İlk Aranan Özelliktir?

 Eğer bebeklerinizi bir diğer kişilere teslim edecekseniz mutlaka referansı olan ve vicdan bakımından zengin olan kişilerden destek alınmalıdır. Damla danışmanlık firması sizler için hem eğitimli hem de vicdanlı bir bakıcı sunmaktadır. Bu sayede bebeklerinizi ve çocuklarınızı rahatlıkla damla danışmanlığın bulduğu bakıcılardan destek alabilirsiniz. Bebek bakımı incelik gerektiren bir iş olduğu için sizlere eğitimli ve gerekli belgelerini tamamlamış kişilerle desteklerini sunar. Bu sayede siz de çocuklarınızı ve bebeklerini bu bakıcılara içiniz rahat bir şekilde teslim edebilirsiniz. Damla Danışmanlık bebek bakıcı ihtiyaçlarınız için en ideal çözümdür.

Damla danışmanlık sadece bebek  ve çocuk bakıcılığı için değil diğer ihtiyaç duyduğunuz elemanlar için de sizlere yardım  sağlamaktadır. Ofisleriniz için yardımcı elemanlar, ev içi temizlik elemanları, yaşlı ve hasta bakım elemanlarını buradan bulabilirsiniz. Sizin istediğiniz kriterlere uygun tüm personel için hemen hizmet alabilirsiniz.

Damla Danışmanlık toplu taşıma hizmetleri ile güvenli konforlu ve rahat seyahat sunmaktadır.

Bu Haberi Paylaşın