BAE’de altın satın almak için en iyi 5 yer

Bu yazıda, BAE’de altın satın alınabilecek en iyi beş yer tanıtılmıştır.

 

Bu yazıda Dubai’de ve ayrıca BAE’de altın satın almak için en iyi 5 yeri inceleyeceğiz. BAE’deki altın, temel olarak stil çeşitleri ve rekabetçi fiyatları nedeniyle dünya çapında en popüler altınlardan biridir. Asya ülkelerinden pek çok turist, yalnızca uygun fiyata altın satın almak amacıyla BAE’yi ziyaret ediyor. BAE’de altın satın almak için en iyi yerlerden biri Al Romaizan Gold & Jewellery. Uygun fiyatla birlikte, aralarından seçim yapabileceğiniz sayısız mücevher tasarımı sunar.

 

Bu yüzden detaylı olarak bahsedeceğimiz ilk yer Al-Romaizan altın ve mücevherleridir.

 

  1. Al Romaizan Gold & Jewellery ve Mücevherat:

 

Al Romaizan altın ve mücevher, Körfez İşbirliği Konseyi’nde (GCC) tanınmış bir altın ve mücevher şirketidir. Umman, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde yaklaşık 200 şubesi vardır ve merkezi Riyad, Suudi Arabistan’dadır. 1500 çalışanı var ve neredeyse altmış yıldır faaliyet gösteriyorlar. Yüksek kaliteli altın ve mücevher tasarımı, üretimi ve dağıtımında kendilerini endüstri liderleri ve uzmanlar olarak kabul ettirdiler. Farklı tarihleri, vizyonları ve yaratıcı içgüdüleri onları diğer distribütörlerden ayırmıştır.

 

Al Romaizan altın ve mücevher, 1990 yılında Birleşik Arap Emirlikleri’nde giriş yaptı ve ülke genelindeki alışveriş merkezlerine genişlemeden önce Dubai’deki ilk iki mağazasını açtı.

 

Mükemmel kalite ve geleneksel işçiliğin bir işareti olarak hizmet veren şubeleri ile kaliteye olan bağlılıklarının bir sonucu olarak, erişimleri BAE’de 7’den fazla ile yayıldı.

 

Yüzlerce kalifiye çalışan, şirketin kaliteye olan bağlılığının 50’den fazla lokasyonunun tümünde temsil edilmesini sağlar. Personel ve hizmetlere devam eden yatırımın yanı sıra, Al Romaizan’ın altın ve mücevher perakende başarısı, GCC’deki altın ve mücevher endüstrisine sürekli olarak liderlik etme ve ilham verme vizyonunun yanı sıra işçilik, yaratıcılık ve tasarımda mükemmelliğe bağlılık yoluyla gururlu bir geleneği sürdürme misyon beyanından kaynaklanmaktadır.

 

Al Romaizan gold &jewellery, çevrimiçi altın piyasasına Temmuz 2020’de başladı. Klasikten modern formlara kadar çeşitli mücevherler sergileniyor. Al Romaizan altın ve mücevher, çok çeşitli mücevher stilleri ve kategorileri sunar. Altın takılar, elmas takılar, değerli taş takılar, geleneksel takılar ve çocuk takıları bulunmaktadır. Mücevherleri Arap orijinal tarzından, İtalyan, Türk ve Singapurlu tasarımlardan esinlenmiştir. Al Romaizan’ın altın ve mücevher yelpazesi 18k ve 21k altındır. Bilezikler, kolyeler, yüzükler, küpeler, saç tokaları, halhallar ve çeşitli tasarım ve tarzlarda altın setler sundukları mücevher türleridir. Satış sonrası, ısmarlama siparişler ve boyutlandırma, Al Romaizan perakende mağazalarının sunduğu hizmetlerden sadece birkaçıdır. Müşterilerine sağladıkları harika bir satış sonrası hizmetleri var.

 

Şirket, Gold Smith Tools, Ofis Malzemeleri, Emlak, Mobilya İmalatı ve Katı Yüzey Ticareti dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren beş ana şirketten oluşmaktadır.

 

Şirketin merkezi Suudi Arabistan’ın Riyad kentindedir ve Orta Doğu’da hizmet vermektedir. Güçlü inançları, kurumsal etiği ve yüksek kaliteli hizmet ve malları nedeniyle Al Romaizan grubu iyi bilinen bir işletme adıdır.

 

Al Romaizan Emlak • Al Kameem ofis malzemeleri • Al Romaizan Altın Araçları • Al Romaizan altın ve Mücevherat • Zayan altın ve Mücevherat • En iyi altın ve Mücevherat Al Romaizan Grubunu oluşturan şirketlerden bazılarıdır.

 

Al Romaizan altın ve mücevherinin sosyal medyada güçlü bir takipçisi var. Twitter, Tiktok, Snapchat, Instagram, Facebook, LinkedIn ve YouTube profillerinde, insanların sunabilecekleri en son teklifler ve indirimlerle güncel kalabilecekleri diğerlerinin yanı sıra büyük bir varlığa sahipler.

 

İnsanlar, yukarıda belirtilen faktörlerden dolayı Al-Romaizan Gold & Jewellery mağazasını ziyaret etmeyi ve satın almayı severler.

  1. Sky Jewellery

 

BAE’de altın satın almak için ikinci en iyi yer gök mücevherlerinden. Gökyüzü mücevheratı, BAE’de yaşayan birçok insan tarafından bilinmeyen bir isim değil. Sky Jewellery’nin altın anlatısı, altın işinde mütevazi bir başlangıçtan kazanan bir formüle kadar uzanır. Öncü MrBabu John, Ortadoğu altın ticareti tarihinde altın bir bölüm yazmayı başarmıştı. Büyük özetin arkasında, rakipsiz bir özveri, net bir vizyon ile eşleştirilmiş cesur bir karar vardı. 1978’den beri sıfatlarını bir başarı öyküsüne dönüştürüyor.

SKY, tutarlı kalitesi sayesinde Katar, Dubai, Umman, Abudhabi, Sharjah ve Hindistan’da milyonlarca müşterinin kalbini kazandı. Sıradan insanların hayallerine her zaman değer vererek ve onların hayal ve tasarım yorumlarına cevap vererek müşterilerinin gönlünü kazandı. Harika bir sosyal medya varlığına sahipler. Esas olarak ürünlerini tanıtmak ve özel teklifler ve indirimler yayınlamak için Facebook, Instagram ve Twitter’ı kullanıyorlar.

 

  1. CaratCraft:

 

Listenin üçüncü sırasında çok çeşitli altın takılarıyla tanınan karatcraft yer alıyor. BAE’de altın satın almak için en iyi yerler arasında öne çıkıyor. Carat Craft, tüm pırlantalarının ve değerli taşlarının etik olarak tedarik edildiğini garanti eder ve uygun fiyata günlük lüks sağlar. Ayrıntılara gösterdikleri dikkat, BAE’de pahalı mücevherlerin elde edilme şeklini yeniden icat etme hedeflerinin bir parçası olarak olağanüstü işçilik, muhteşem kalite ve unutulmaz bir müşteri deneyimine odaklanıyor.

Carat Craft, kreasyonlarında yalnızca dünyanın dört bir yanından gelen en iyi taşları kullanır. Ürün yelpazesi, minimalist bir çekiciliğe sahip günlük parçalardan nesiller boyunca aktarılabilecek yeni parçalara kadar değişen, nesiller boyunca taşınabilecek klasik tasarımları içerir.

Yalnızca 18 ayar altın ve VS-S1 berraklığında çakışmayan elmaslar kullanan Carat Craft, müşterileri yerel üreticilerle doğrudan ilişkileri olduğundan daha düşük fiyatlardan yararlanır. Artık hiçbir aracı olmadığı için yüksek işçilik ve etik kaynaklı değerli taşlara konsantre olmak için daha fazla zamanları var. Ürün fiyatlarını düşük tutarken sanatçılarını adil bir şekilde telafi etmek için çok çalışıyorlar. Spesifikasyonlarınıza göre mücevherler yaratırlar ve bir ömür boyu uygun fiyatlı zarafet sağlamak için mümkün olduğunca adil bir şekilde fiyatlandırırlar.

Carat Craft, ayrıntılara çok dikkat eder. Ömür boyu dayanması gereken öğeler yaratırlar, bu nedenle hataya yer yoktur. Olağanüstü hediyelerden günlük parçalara kadar vay faktörü göz önünde bulundurularak yaratılmış benzersiz mücevherlere sahiptirler. Müşterilerinin ihtiyaçlarına etkin bir şekilde dikkat ederler.

 

  1. BaflehMücevherat:

 

BaflehJewellery, Birleşik Arap Emirlikleri’nde ünlü bir toptan mücevher şirketidir. Şirket 1992 yılında kuruldu. Şirket, 18kt, 21kt ve 22kt altından altın ve pırlanta mücevherlerin yanı sıra gevşek ve doğrulanmış elmaslar satıyor.

Şirket, kuyumculuk sektöründe mütevazı bir distribütörden bölgesel bir efsaneye ilerlemiştir. Şirketin Genel Müdürü, altın ve mücevher endüstrisinde 40 yılı aşkın uzmanlığa sahiptir. Şirketin gücü, klasik geleneksel ve modaya uygun modern moda parçalarının mükemmel bir karışımını sunmaktan geliyor.

Şirketin toptan ve külçe operasyonları, ünlü Gold Center binasındaki üç ofise dayanmaktadır. Şirketin Orta Doğu, Afrika, Avrupa, Birleşik Krallık, Amerika ve Avustralya’da geniş bir veri tabanı bulunmaktadır. Müşterilerinin ihtiyaçlarını anlamak ve uzun vadeli bağlantılar kurmak için yüksek kaliteli, türünün tek örneği ürünler sunmak, işletmelerinin başarısının çok önemli bir yönü olduğunu kanıtladı. Şirket, Dubai’deki perakende sektörüne daha fazla ağırlık vererek, yükselen bölgesel ekonominin ortasında toptan mücevher işindeki uzmanlığını ve deneyimini kullanarak perakende mücevher pazarına katıldı.

Şirket şu anda Birleşik Arap Emirlikleri’nde yedi, Dubai’de ve bir Sharjah’da olmak üzere sekiz perakende showroom işletiyor. Facebook ve Twitter’da makul bir sosyal varlığa sahipler.

 

  1. Kanz Mücevherleri:

Listedeki sonuncusu Kanz Jewels… Bu marka, insanların aralarından seçim yapabileceği çok çeşitli altın takılarıyla ünlüdür.

“Kanz” ismi, “Hazine” anlamına gelen Arapça bir kelimeden gelmektedir. Kanz, anlamına sadık kaldığı için saygın müşteriler arasında değerli bir favoridir. Gold Souq’daki merkezi konumuyla, müşterilerin altın satın alma deneyimini geliştirerek her köşe başında butiklerinden birini keşfedebileceksiniz. Sonuç olarak, Dubai’nin en büyük altın mücevher mağazalarından biri olma ününü kazandılar.

Şirket 1991 yılında kuruldu. Alanında güçlü bir iş geçmişine sahip öncü olan Bay Dhanak, Dubai’deki ortak aile mücevher işini, Kanz’ı baştan aşağı kurana kadar yönetti. Bu, yalnızca endüstriyel bilgisi ile değil, aynı zamanda büyük bir cesaret ve azim ile de desteklendi.

Kanz, ürün tasarımları ve mücevher çeşitleri vizyonunun yanı sıra işçilik kalitesi ve olağanüstü müşteri hizmetleri sayesinde zamansız bir markadır. Her Kanz eseri, kendi tarzında bir sonrakinden farklı bir ifade parçasıdır. Kanz, her bir parçası özenle seçildiğinden ve tercihlerinize göre özelleştirildiğinden diğer işletmelerden sıyrılıyor. Kanz, beş kişilik küçük bir ekiple ve geleneksel Dubai Altın Çarşısı’ndaki ilk adımlarıyla başladı. Bugün Kanz’ın yedi Altın Çarşısı yeri ve mücevherlerini ürettiği ayrı bir atölyesi var. Her Kanz eseri türünün tek örneğidir ve bir diğerinden farklıdır.

 

Çözüm:

BAE’deyken altın satın almak için en iyi 5 yeri listeledik. Yukarıda belirtilen yerler, özellikle çok çeşitli teklifleri ile harika bir fiyata ünlüdür. Al-Romaizan Altın ve Mücevherat bunların arasında öne çıkıyor.

 

Bu Haberi Paylaşın