Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, getirilecek yasal düzenlemeyle zincir marketlerin ekmek ve sigara satabilmesinin önüne geçileceğini söyledi.
Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasının 27’inci Olağan kongresi ATO Consersum salonunda gerçekleştirildi.
Kongrede yeni perakende yasasına değinen Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Getirilecek yasal düzenleme ile zincir marketlerin ekmek ve sigara satabilmesinin önüne geçilecek. Artık sigara ve ekmeği bakkallar satacak” diye konuştu.
Palandöken “Devletin en üst kademesiyle konuşup, bu meselelerin halliyle ilgili de önemli çalışma yaptık. Biliyorsunuz, Meclis’te yasa. Zincir marketler ekmek ve sigara satamayacak. Bu ürünleri sadece bakkallar satacak” şeklinde konuştu.
27’nci olağan genel kurulda yapılan oylamada delegelerden 681’inin oyunu yeniden alan Bendevi Palandöken, Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanlığına yeniden seçildi.
İLKHA
1
Yabancı ilgisini üzerine çeken yerli hisseler
63800 kez okundu
2
15 hisse hedef fiyatını yükseltti
11667 kez okundu
3
RE/MAX Tower 2026’ya “Sağlam Sistem – Sağlıklı Büyüme” Vizyonuyla Giriyor
7066 kez okundu
4
Ramazan öncesi hurma fiyatları açıklandı: Kilosu 190 TL’den başlıyor
5534 kez okundu
5
Yeni Alınan Buzdolabı Kaç Saatte Soğutur?
4863 kez okundu