Youtube Vanced indir – Reklamsız Youtube Uygulaması

Youtube, dünyanın en çok ziyaret edilen video izleme platformlarından birisidir ve bu platforma her gün binlerce yeni video atılmaktadır. Youtube platformunun bu denli popüler olmasının en büyük sebeplerinden bir tanesi ise tamamen ücretsiz olmasıdır. Ücretsiz bir şekilde sınırsız video izleyebilen kullanıcılar, her gün Youtube platformunu ziyaret ederek keyifli dakikalar geçirmektedir. Tabii her ne kadar durum böyle olsa da Youtube aslında tamamen ücretsiz değildir. Ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı sürüme sahip olan Youtube platformunda ücretsiz sürümü kullanmak için birkaç defa reklam izlemeniz gerekiyor. Herhangi bir videonun başında ya da ortasında aniden çıkan bu reklamlar çok can sıkıcı olabiliyor fakat endişe duymanıza gerek yok! Youtube Vanced ile bu sinir bozucu reklamlardan kurtulmak mümkündür.

Youtube Vanced Nedir?

Youtube Vanced, resmi Youtube Premium versiyonunun modlanmış ve ücretsiz halidir. Youtube Premium versiyonuna para ödemek istemeyen kişilerin tercih ettiği bir uygulama olan Youtube Vanced, Premium mod ile aynı özellikleri taşımaktadır ve tamamen ücretsizdir. Youtube Vanced ile tıpkı Premium modda olduğu gibi arka planda video oynatabilir ya da çevrimdışı izlemek üzere video indirebilirsiniz. Youtube Vanced kullanarak her yerden çıkan absürt reklamlardan kurtulmak da mümkündür. Zaten uygulamanın asıl amacı, sinir bozucu reklamları tamamen ortadan kaldırmaktır. Tabii uygulama çıktıktan sonra birçok güncelleme almış ve en son bu hale gelmiştir. Youtube Vanced, Youtube Premium versiyonunun sahip olduğu her özelliğe sahiptir. Yani bir nevi klon da diyebiliriz.

Youtube Vanced Nasıl Yüklenir?

Youtube Vanced, henüz kendine resmi marketlerde yer bulamamıştır. Bu sebeple bu uygulamayı indirmek için APK bağlantılarının kullanılması zorunludur. Uygulamayı APK olarak indirmek için Youtube Vanced resmi internet sitesine gitmeli ve ana sayfada çıkan linke tıklayarak indirme işlemini başlatmalısınız. İndirme işlemi başlatıldıktan kısa bir süre sonra uygulama, cihazınıza inecektir. Uygulama indikten sonra tek yapmanız gereken kurulumu tamamlamaktadır. Tabi kurulumu tamamlamak için orijinal Youtube uygulamasını telefonunuzdan kaldırmamalısınız. Eğer Youtube uygulaması olmadan bu APK dosyayı indirirseniz, açılış ekranında hata ile karşılaşabilirsiniz.

Youtube vanced indir

Bu Haberi Paylaşın