Rakı Masasındaki En Güzel Anlarınıza Rakı Bardağı Modellerimiz İle Tanıklık Ediyoruz

Özel tasarım rakı bardağı ile kendinizi özel hissettiğiniz, sizi yansıtan rakı sofraları kurun. Rakıyla veya o masada rakı içme ihtiyacı hissettiğiniz sebeple aranızdaki bağı oluşturabilecek baskıya sahip rakı kadehleri oluşturun. Atatürk baskılı kadehler ile memleket meseleleri konuşun, isim baskılı kadehler ile sevdiğiniz insanlar hakkında konuşun, ustaların ve ünlülerin yer aldığı kadehler ile sizi eskilere götüren bir şarkıya eşlik edin. İstediğiniz kadehle, rakı sofrasını sizin için en keyifli hale getirecek aktiviteyi yapın. Rakı Bardağım olarak tam da size istediğiniz kadehi sunmaya çalışmaktayız.

İsme Özel Kadeh Modelleri İle Sofralarınızı Özelleştirin

Rakı sofraları özenerek hazırlanan sofralardır ve her bir meze kadar masadaki tabağa ve rakı kadehlerine de özenilmektedir. Her ne kadar rakı kadehleri için çok farklı modeller kullanılmaya başlanmasa da mevcut rakı bardaklarına zaman içerisinde çok farklı baskılar yapılmaya başlanmıştır. En çok tercih edilenlerden biri ise; isme özel rakı bardağı olmaktadır. Kendinizin veya rakı bardağını hediye etmek istediğiniz kişinin ismini rakı bardaklarına yazdırabilir ve fotoğraflarını bastırabilirsiniz. Rakı bardağınızı diğer rakı bardaklarından ayırt edilebilir hale getirebilirsiniz. Aynı rakı bardağı ile seneler içerisinde birçok insanla birçok anınızı paylaşabilir ve bardaklarınızın baskısının seneler içerisinde deforme olmadığını görebilirsiniz. Sizin memnuniyetiniz bizim önceliğimiz olduğu için kaliteli baskılara sahip kadehlerimiz için uzun yıllar kullanım garantisi vermekteyiz.

Rakı ve Viski Bardakları İle Sevdiklerinizin Kendilerini Özel Hissetmelerini Sağlayın

Günün yorgunluğunu rakı veya viski içerek atlatmayı seven yakınlarınıza onları iyi hissettirecek bir hediye almayı düşündüğünüzde, tercihinizi kişiye özel viski kadehi ya da kişiye özel rakı kadehi gibi seçeneklerden yana kullanabilirsiniz. Böylece sevdiklerinizin kullanabilecekleri ve kullandıkça da sizi hatırlayabilecekleri bir hediye bulmuş olursunuz. Üstelik hediye kadehlerinizi nasıl paketlemeniz gerektiğini düşünmenize de gerek olmamaktadır. Ahşap veya kadife hediye kutularımızdan birini tercih ederek hediyelerinizin şık bir şekilde paketlenmesini sağlayabilirsiniz. Sevdiklerinizin hediye ettiğiniz kadehleri her kullandıklarında sizi hatırlamaları için https://www.rakibardagim.com/isimli-kadehler  adresinden siparişlerinizi oluşturabilirsiniz. Rakı Bardağım olarak siparişlerinizi özenli bir şekilde sevdiklerinize ulaştırmaktayız.

Bu Haberi Paylaşın