Yaralı sayısı 99’a yükseldi

İstanbul Valiliği, kazada yaralanan 50 kişinin ambulanslarla hastaneye sevk edildiğini, 49 yaralının ise kendi imkânlarıyla hastanelere giderek ayakta tedavi gördüğünü açıkladı.

İstanbul Avcılar’da, iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı. Arkadan gelen diğer iki metrobüs de kazaya karışan araçlara çarptı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, 4 metrobüsün çarpıştığı ve 99 kişinin yaralandığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğünün (İETT) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Avcılar’daki kazada ne yazık ki 85 yaralımız var. Yolcularımızın tedavileri devam ediyor, yakından takip ediyoruz. Şimdilik hayati tehlikesi olan yolcumuz bulunmuyor. Metrobüs hattını açma çalışmamız da tamamlanmak üzere. Kazanın sebebi teknik ekiplerce araştırılıyor.” ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada ise kazada yaralanan 50 kişinin, ambulanslarla hastaneye sevk edildiği, 49 yaralının ise kendi imkânlarıyla hastanelere giderek ayakta tedavi gördüğü belirtildi.

İLKHA

Bu Haberi Paylaşın