Xbox Series X, Bu Kasım’da Piyasaya Sunuluyor

Halo Infinite’ın lansman zamanlamasına ilişkin güncellemeleri duyurdu. Xbox ve 343 Industries’deki vizyonumuz, her zaman hayranları için şimdiye kadar ki en iddialı Halo oyununu sunarken, aynı zamanda ekibin refahını da dengelemek olmuş.

2021’de çıkacak olan Halo Infinite’ı başlatmak için gereken kritik işi bitirmek için biraz daha zamana ihtiyacımız olacak.

Halo Infinite açıklaması: “Sizi Şef gelene kadar meşgul edecek çok şeyimiz var: Xbox Series X bu Kasım ayında global olarak piyasaya sürüldüğünde dört kuşak boyunca oynanacak binlerce oyun olacak ve Xbox Series X oyunları için en iyi özelliklerden tam anlamıyla yararlanmak için tasarlanmış 100’den fazla oyun olacak. güçlü konsol, bu yıl için planlanıyor. Donanım hızlandırmalı Doğrudan X ışını izleme, saniyede 120 kareye kadar kare hızları, daha hızlı yükleme süreleri ve birden çok oyun için Hızlı Devam Etme gibi yepyeni konsol özellikleriyle, gün içinde hangi oyunları oynamayı seçerseniz seçin, oyun oynamak daha iyi görünür ve hissedilir.”

Bu Haberi Paylaşın