MSI, Vigor GK50 ELITE, Debriyaj GM08 ve Vigor WR01 WRIST REST’i Duyurdu

Gerçek oyun donanımında lider olan MSI, kazanma kararlılığı ve rafine bir oyun tasarımı ile ana akım oyunculara daha fazla seçenek sunmak için VIGOR GK50 ELITE serisi Oyun Klavyesi, CLUTCH GM08 Oyun Faresi ve VIGOR WR01 Bilek Dayanağını duyurdu.

Oyun için Çarpıcı Şekilde Şık – Kailh Box beyaz ve Kailh mavi olmak üzere iki tür mekanik anahtarla GK50 ELITE sürümleri. Her iki anahtar da tıklamalı, yani basıldığında hem dokunsal hem de duyulabilir bir klik sesi var. Beyaz kutu anahtarı, daha iyi kararlılık, daha canlı bir yazma deneyimi, 80 milyon çalıştırmada daha iyi dayanıklılık ve IP56 su ve toz direnci sunuyor.

Konforlu, yüksek alçak tuş başlığı tasarımı: Donanımınızın şimşeklerini ince ayarlayın, profiller, makrolar oluşturun ve tüm RGB donanımınızı Dragon Center ile senkronize edin.

Uçak Sınıfı Alüminyum: Fırçalanmış anodize alüminyum çerçeve, klavyeyi son derece sağlam kılar ve size en yoğun oyun için sağlam bir temel sağlar.

Her tuş için büyüleyici RGB aydınlatma ve çeşitli efektler: VIGOR GK50 ELITE, çarpıcı tuş başına RGB aydınlatma ve kısayol tuşlarını kullanan 8’den fazla efekt ön ayarı ile birlikte gelir. Numlock ve Cap göstergeleri de klavyenin tamamında% 100 efekt için değişir.

Savaşta yerinizi koruyun: Boşluk çubuğunun hemen altındaki son derece sağlam Oyun Tabanı, daha fazla destek sağlar ve oyun oynarken veya yazarken kaymayı önleme performansını artırır.

Hızlı kontrol için kısayol tuşları: Klavye yıldırımınızı özelleştirin, yönünüzü, renklerinizi veya modunuzu ayarlayın ve özel kısayol tuşlarıyla kutudan çıktığı anda birden fazla ortam kontrolünün keyfini çıkarın.

Dragon Center tarafından desteklenir: Klavye yıldırımınızı özelleştirin, yönünüzü, renklerinizi veya modunuzu ayarlayın ve özel kısayol tuşlarıyla kutudan çıkar çıkmaz çoklu ortam kontrollerinin keyfini çıkarın.

Bu Haberi Paylaşın

One thought on “MSI, Vigor GK50 ELITE, Debriyaj GM08 ve Vigor WR01 WRIST REST’i Duyurdu

Comments are closed.