Uğurcan ile Başkan Ahmet Ağaoğlu’na ilk yemeklerini ikram etti

Yeni saate tüm hızıyla hazırlanmaya devam eden Beşiktaş, bu sabah BJK Nevzat Demir’de aldığı antrenmanla yeni saate hazırlanmaya devam etti. Eğitim, eğitmen Valerien Ismael’in rehberliğinde oluşturuldu. Dinlenme, kondisyon ve taktik çalışma. Dünkü maça katılan oyuncular salonda yaptıkları toparlama çalışmasıyla günü sonlandırdı. diğer oyuncular; Antrenman, taktik bir görev olarak volegol ısınma ile başladı ve istasyonun etrafında germe ile tamamlandı. Kazanji spor direktörü tarafından da gözlemlenen antrenman ortalama bir saat sürdü.

Spottoto Süper Lig  Kayserispor maçı için hazırlıklar 2 Ağustos Salı günü izinli olarak yapılacak çalışmalarla başlayacak.

Özellikle Galatasaray’da orta saha transferi adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Uzun zamandır İmparatorluk Kızıl Halkının gündeminde olan Roman Amadou Diawara ile iletişiminizi sürdürün.

Paulo Dybala’nın transferi sonrası Georginio Wijnaldum ve Andrea Belotti ile ittifak kuran Roma’nın takımını geri çekmeye çalıştığı iddiaları var. Bu doğrultuda ekibin göndereceği ismin başında Amadou Diawara geliyor.

La Gazzetta dello Sport haberine göre her iki takım da Diawara ile ilgileniyor. Birinin adı Galatasaray, diğerinin adı Hertha Berlin.

Galatasaray, Midtsjö’nün imzasıyla sona ermiş olsa da Amadou Diawara ve William Carvalho gibi isimlerle temaslar volegol giriş devam ediyor.

Gençlerbirliği  Halil Rıfat Paşa, Karayolları İdaresi’nin toplantı salonunda görkemli bir toplantı yaptı. Talip Çankırı ve Arda Çakmak, Genel Kurul Başkanlığı’na atandı.

Bu Haberi Paylaşın