The Batman

4 Mart 2022 tarihinde sinemalarda yerini alan The Batman filmi izle aksiyon polisiye ve gerilim kategorisinde yer alıyor. Son derece uzun soluklu 2 saat 57 dakikalık filmin yönetmen koltuğunda Matt Reeves oturuyor. Filmin Senarist koltuğunda ise iki tane önemli isim var. İlki yönetmen diğeri ise hepimizin yakından tanıdığı bir isim The Batman filminin yönetmen koltuğunda Matt Reeves, Peter Craig ikilisi oturuyor.

Filmin 4 Mart 2022 tarihinden itibaren vizyonda olduğunu ve Türkiye’deki birçok sinemada yayınlandığını söylemekte yarar var. Filmin oyuncu kadrosunda ise son derece etkili isimler yer alıyor. Kalabalık bir oyuncu kadrosu olsa da filmin başrolünde 3 ana karakter var Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano gibi son derece önemli oyuncular filmin başrollerini paylaşıyorlar.

The Batman Filmi Konusu

Suçluların kalplerine korku salmaya başarmış Batman bu kez Riddler isimli bir seri katille mücadele etmektedir. Ancak Riddler diğerlerinden tamamen farklıdır. Riddler son derece gizemli bir seri katildir. Bu nedenle şehrin seçkinlerini hedef alır şehrin tam da göbeğinde vahşi ve hain saldırılar gerçekleştirdiği için Batman’da Riddler’ın izini sürmeye devam ettirmektedir.

İpuçları ile ilerleyen Batman kısa süre içerisinde bazı isimlerle tanışır. Oswald Cobblepot ve Carmine Falcone gibi isimlerle çalışmaya başlar ve yeni kurmuş olduğu ilişkiler suçluları çok daha zora sokacaktır. Batman kurmuş olduğu ekibi ile birlikte suçluların maskesini düşürmek ve Gotham şehrini eski huzuruna kavuşturmak için oldukça zorlu bir işe girişir.

The Batman Oyuncu Kadrosu

En fazla merak edilen Batman karakterini Bruce Wayne oynuyor. Filmde çok önemli isimler yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunun epey karışık olduğunu ve birçok yan karakterin olduğuna tek tek isimlerini saymanı mümkün olduğunu olmadığını da söylemekte yarar var.

Genel olarak akılda kalıcı isimleri sıralamak gerekirse, Robert Pattinson ana karakter Bruce Wayne, Batman rolünde yer alıyor. Zoë Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Barry Keoghan, Jayme Lawson, Andy Serkis ve Colin Farrell olarak oluşturuluyor. 4 Mart 2022 tarihinden itibaren vizyona giren film Türkiye’de birçok sinemada gösterimde toplamda 176 dakikalık bir gösterim süresi var filmin bütçesinin ise 200 milyon dolar olduğunu ve beklenen hasılatın ise 479 milyon dolar olduğunu söylemekte yarar var. Film istenilen seviyeleri ulaşırsa 500 milyon doların üzerinde bir hasılata ulaşabilir.

The Batman Nereden İzlenir?

Filmi izlemek isteyen ancak sinemaya gitmeye imkanı olmayanlara ise harika bir önerimiz var. Evinizde, iş yerinizde ya da dışarıda The Batman filmini izleyebilirsiniz. Hiçbir ücret ödemeden www.filmizletv.me adresine gelerek filmi izleyebilirsiniz. Aranılan ve en gözde olan filmler HD özellikleri ile izlenebiliyor. Filmlerin tamamı full ve HD olarak yayınlanıyor.

The Batman filmi 2022’nin en gözde filmlerinden bir tanesi, bu nedenle de ülkemizde oldukça popüler birçok insan bu filmin nasıl izleyeceğini merak ediyor. Sinema salonuna gitmeden vermiş olduğumuz site sayesinde istediğiniz filmlerin tamamını izleyebiliyorsunuz. Herhangi bir şekilde ücret ya da üyelik olmadan siteden The Batman filmi başta olmak üzere istediğiniz filmleri izleyebilirsiniz.

Sitede yeni çıkmış olan ve gelecek dönemlerde çıkacak olan filmlerin tamamını bulabilirsiniz. Vizyon tarihleri ile aynı anda sitede aktif bir şekilde yayınlanıyor ve sizlerden ücret talep edilmiyor. HD şekilde izleyebilirsiniz filmlerin arasında hiçbir şekilde reklam olmadan ve en önemlisi sizleri rahatsız edecek tek bir unsur olmadan yüksek çözünürlükte filmlerin tamamını izleyebiliyorsunuz.

Bu Haberi Paylaşın