Sporman dan İngiltere ligi Newcastle United & Aston Villa

İngiltere Premier Ligi

31. Hafta mücadelesinde, 38 puan -13 averaj ile 13. sırada yer alan Newcastle United, 26 puan -23 averaj ile 19. sırada yer alan Aston Villa ile karşı karşıya geliyor. Hakem Chris Kavanagh yönetecek. Ev sahibi takımda Florian Lejeune, misafir takımda ise Björn Engels sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Newcastle United 5, Aston Villa 1 galibiyet elde ederken 4 maç beraberlikle sonuçlandı.Newcastle United 10 gol atarken, Aston Villa 6 golle karşılık verdi.8 maç 2,5 gol altında, 2 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.4 maçta karşılıklı gol olurken, 6 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.6 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.Newcastle United 7 ve Aston Villa 1 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Ev sahibi ekip Pandemi den sonra ilk karşılaşmasını Sheffield United ile yaptı ve karşılaşmayı 3-0 kendi evinde aldı. İyi bir moral ile bu karşılaşmya çıkan Newcastle United 19. sırada yer alan konuk ekibe şans tanımayacaktır. Aston Villa son iki karşılaşmasında 1 yenilgi ve 1 beraberlik aldı ilk yarı korner ve 2,5 gol üstü bekleye biliriz.

Karşılaşma saat 20:00 da başlayacaktır.

Bu Haberi Paylaşın

One thought on “Sporman dan İngiltere ligi Newcastle United & Aston Villa

  1. tahminlerin tuttu. bundn sonra burayı takip ederim. fakat güncellemiyorsunuz. denk gelirsek öyle görüyoruz.

Comments are closed.