Sporman Norveç ligi Aalesund & Brann

Norveç Eliteserien

3. Hafta mücadelesinde, 0 puan -8 averaj ile son sırada bulunan Aalesund, 6 puan 4 averaj ve 2. sırada yer alan Brann ile karşı karşıya geliyor. karşılaşmayı hakem Espen Andreas Eskas yönetecek. Ev sahibi takımda Fredrik Carlsen, Torbjorn Agdestein, Nenass, misafir takımda ise Hakon Opdal, Jon Tveita sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Aalesund 1, Brann 6 galibiyet elde ederken 3 maç beraberlikle sonuçlandı.Aalesund 8 gol atarken, Brann 18 golle karşılık verdi.6 maç 2,5 gol altında, 4 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.4 maçta karşılıklı gol olurken, 6 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.Aalesund 2 ve Brann 7 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Aalesund’un yeni yükseldiği ligde orta sıralarda yer alması öngörülüyordu fakat ilk 2 maçta facia savunma performansı gösterdiler. Teknik patron Lars Bohinen de gösterilen performanstan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi son 7-2’lik yenilgini ardından. Tabii bu sorunları yoğun takvimde bir anda aşmalarının da zor olduğunu itiraf etti. Brann sezonu olduça iyi açtı ve 2’de 2 yaptı. Koomson, Bamba gibi takımdaki rolü kritik olan isimlerin form durumu onlar için avantaj. Aalesund kötü savunması karşısında da sık sık pozisyona gireceklerdir.

Aalesund 2019 da ki performansını bir türlü yakalayamadı 2020 in ilk aylarında performansları düşüşe geçti ve pandemi arasından sonra kendini bir türlü toparlayamadı. karşılıklı goller bekliyorum bu maç da ama ev sahibinin şansı birazcık zor.

Karşılaşma bugün saat 19:00 da başlayacak

Bu Haberi Paylaşın