Sporman dan iddaa tahmini – Levante & Atletico Madrid

İspanya La Liga

31. Hafta mücadelesinde, 38 puan -6 averaj ile 11. sırada yer alan Levante, 52 puan 16 averaj ile 4. sırada yer alan Atletico Madrid ile karşı karşıya geliyor.Ev sahibi takımda Ivan Lopez, misafir takımda ise Sime Vrsaljko, Felipe sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler. hakem Juan Martinez Munuera yönetecek.

Levante 2, Atletico Madrid 6 galibiyet elde ederken 2 maç beraberlikle sonuçlandı.Levante 10 gol atarken, Atletico Madrid 20 golle karşılık verdi.3 maç 2,5 gol altında, 7 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.5 maçta karşılıklı gol olurken, 5 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.2-3 ve 4-6 gol aralığında biten 4’er maç bulunuyor.Levante 3 ve Atletico Madrid 7 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Konuk takım Atletico Madrid 1 maç eksik ile şuan 3. sırada bulunan Sevilla’nın gerisin de ve 48 puanla Getafe 5. sırada takip etmektedir. Pandemi sonrasında oynamış oldukları son 3 maç da Atletico Madrid 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar.

Ev sahibi ekibi ise son 3 maçın da 2 beraberlik ve 1 galibiyet aldılar ev sahibi Levante’nin ligde herhangi bir iddiası bulunmamaktadır.

Tahminim karşılıklı gol olur veya Atletico Madrid kazanır diyorum.

Bu Haberi Paylaşın