Sporman dan iddaa tahmini Leicester City & Brighton & Hove Albion

İngiltere Premier Ligi

31. Hafta mücadelesinde, 54 puan 30 averaj ile 3. sırada yer alan Leicester City, 32 puan -7 averaj ile 15. sırada yer alan Brighton & Hove Albion ile karşı karşıya geliyor. Ev sahibi takımda Ricardo Pereira, Daniel Amartey, misafir takımda ise Jose Izquierdo sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Leicester City 5, Brighton & Hove Albion 3 galibiyet elde ederken 2 maç beraberlikle sonuçlandı.Leicester City 13 gol atarken, Brighton & Hove Albion 11 golle karşılık verdi.7 maç 2,5 gol altında, 3 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.5 maçta karşılıklı gol olurken, 5 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.

6 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.Leicester City 6 ve Brighton & Hove Albion 4 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Pandemi arasından sonra Leicester City 3 gün önce ki Watford deplasmanın da galibiyeti 1 gol ile alacakken uzatmalarda ki gelen beraberlik golü ile 1 puana razı oldular. Bugün 1 puana razı değiller diye düşünüyorum ev sahibi ekibini zorlu rakibi Chelsea 3 puan gerisinde ve işi şansa bırakmayacağını düşünerek 3 puanla bu maçı noktalayacaktır ve tahminim maç sonucu Leicester City diyorum.

Bu Haberi Paylaşın