Sporman dan iddaa tahimi – Tottenham Hotspur & West Ham United

İngiltere Premier Ligi

31. Hafta mücadelesinde, 42 puan 7 averaj ile 8. sırada yer alan Tottenham Hotspur, 27 puan -17 averaj ile 17. sırada yer alan West Ham United ile karşı karşıya geliyor. Tottenham Hotspur Stadium Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem Craig Pawson yönetecek. Ev sahibi takımda Juan Foyth, Japhet Tanganga, misafir takımda ise Robert Snodgrass, Sebastien Haller sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Tottenham Hotspur 5, West Ham United 4 galibiyet elde ederken 1 maç beraberlikle sonuçlandı.Tottenham Hotspur 16 gol atarken, West Ham United 14 golle karşılık verdi. 5 maç 2,5 gol altında, 5 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.6 maçta karşılıklı gol olurken, 4 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi. 5 maç 4-6 gol aralığında tamamlandı. Tottenham Hotspur 5 ve West Ham United 5 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Ev sahibi Tottenham Hotspur lig de herhangi bir beklentisi bulunmamaktadır fakat West Ham United 27 puanla çok riskli bir konum da, alt lige düşme korkusu taşıyan konuk ekip kolay kolay pes etmeyeceğini en az 1 gol bulacağını düşünmekteyim.

Hakem Craig Pawson kart konusunda cimri olmaması bu maç da iki seçeneği oluşturmak da tahminim karşılıklı gol olur veya 3,5 kart üstü olarak da değerlendirilir.

Bu Haberi Paylaşın