Sporman dan analiz – Eibar & Valencia

İspanya La Liga

31. Hafta mücadelesinde, 29 puan -16 averaj ile 17. sırada yer alan Eibar, 46 puan -2 averaj ile 8. sırada yer alan Valencia ile karşı karşıya geliyor. Ev sahibi takımda Ivan Ramis, misafir takımda ise Ezequiel Garay sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler. Hakem Santiago Jaime Latre yönetecek.

Eibar 4, Valencia 3 galibiyet elde ederken 3 maç beraberlikle sonuçlandı.Eibar 11 gol atarken, Valencia 11 golle karşılık verdi.6 maç 2,5 gol altında, 4 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.4 maçta karşılıklı gol olurken, 6 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.4 maç 0-1 gol aralığında tamamlandı. Eibar 5 ve Valencia 4 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Eibar pandeminden sonra oynadığı üç maçta da gol atma başarısını gösterdi. Hatta bu maçlardan biri de Real Madrid’e karşıydı. Ligde kalmak için riske girmek zorunda olduklarının farkına vardıklarını söyleyebiliriz. Valencia’ya karşı da teslimkar oynayacaklarını sanmıyorum.

Ev sahibi ekibi ligde kalmak için bundan daha iyi bir fırsat çıkamaz karşısına dün Real Madrid ve Mallorca maçında Eibar ı takip eden Mallorca yenildi ve aralarında ki puan farkını açma zamanı

Konuk takım ise Eibar ı yenerek 8. sıradan 6. sıraya çıkmak istiyor. Geçtiğimiz karşılaşmalarda karşılıklı gollerin az olduğu gözlemlensede bu maç onlardan biri değil. Karşılıklı gol olur düşüncesindeyim.

Karşılaşma 25.06.2020 saat 20:30

Bu Haberi Paylaşın