Sporman dan tahminler – Chelsea & Manchester City

İngiltere Premier Ligi

31. Hafta mücadelesinde, 51 puan 13 averaj ile 4. sırada yer alan Chelsea, 63 puan 45 averaj ile 2. sırada yer alan Manchester City ile karşı karşıya geliyor. Hakem Stuart Attwell yönetecek. Ev sahibi takımda Fikayo Tomori, Tammy Abraham, Callum Hudson-Odoi, misafir takımda ise Eric Garcia sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Chelsea 3, Manchester City 6 galibiyet elde ederken 1 maç beraberlikle sonuçlandı. Chelsea 11 gol atarken, Manchester City 21 golle karşılık verdi.5 maç 2,5 gol altında, 5 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.3 maçta karşılıklı gol olurken, 7 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi. 5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı. Chelsea 3 ve Manchester City 6 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Chelsea deplasmandaki Aston Villa maçıyla lige iyi bir dönüş yaptı. Sezon sonu için güçlü bir takım kuruyorlar. Ama bu sezon da onlar için önemli. Çünkü Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefleri sürüyor. Büyük ihtimal de bunu başaracaklar. City son olarak Burnley’i 5 golle geçti. İyi bir ritm yakaladılar. İki takım da formda. City nin alacağı beraberlik veya yenilgi dahi konumundan rahatsız etmeyecektir.Ama ev sahibi ekibi için aynı durum söz konusu değil 3. sırada bulunan Leicester City’ nin 4 puan gerisin de Chlesea Şampiyonlar ligine gitmek istiyorsa bu zorlu rakibi yenmesi lazım. Karşılıklı gol izleyeceğimiz bir maç bizi bekliyor.

Karşılaşma 25.06.2020 saat 22:15 de başlayacak

Bu Haberi Paylaşın