SPC Gear, SM900 serisi Mikrofonlarını Tanıttı

Avrupalı ​​üretici SilentiumPC’nin oyun etiketi olan SPC Gear, artan kullanıcıların rekabetçi bir fiyat noktasında olağanüstü kayıt kalitesiyle eksiksiz mikrofon paketlerine olan talebini karşılamak için üç yeni akışlı mikrofon kitini duyurdu.

SM900T, SM900 Kiti ile aynı mikrofona dayanırken, esnek bir kol yerine katlanabilir bir tripoda monte edilmiş. Yeni SM950 ve SM950T mikrofon kitleri, başarılı SM900 paketinin tüm avantajlarına ek olarak erişimi kolay yeni bir mikrofon. Güncellenen portföy ile SPC Gear, Twitch ve YouTube’da oyun akışı veya podcast’lerin ve seslendirmenin kaydedilmesi için uygun fiyatlı tam teşekküllü bir kayıt kurulumu arayan her oyuncu için bir mükemmel bir set.

SPC Gear, mükemmel kayıt kalitesi ve olağanüstü pratikliğe odaklanarak SM950 (T) ve SM900 (T) mikrofonları tasarladı. Tüm modeller, müzisyen, flama veya vlogger olsun, kendi sesleriyle çalışan kullanıcıların çoğunluğu tarafından övülen kardioid toplama modeline sahip. Otantik ve kristal netliğinde ses kaydı ile sonuçlanan istenmeyen arka plan seslerinin etkin bir şekilde ortadan kaldırılmasını sağlar.

Mikrofonlar 135 kB hassasiyet ve 48 kHz’de 16 bit örnekleme oranını korurken 18 ila 21.000 Hz arasında geniş bir frekans aralığına sahip.

Masa için Ayarlanabilir Kol veya Tripod

Yeni mikrofon kitlerinin piyasaya sürülmesiyle, SPC Gear farklı kullanıcıların talebini karşılıyor. SM950T ve SM900T katlanabilir bir tripodla birlikte gelirken, SM950 ve SM900 daha çok yönlü kullanım için esnek bir kolla birleşmiş. Tüm mikrofon kitleri ayrıca, özel kullanım durumu için bir şok montaj ve pop filtresi ile donatılmış. Bu, SPC Gear’ın rekabetçi bir fiyat noktasında olağanüstü kayıt kalitesi ile eksiksiz mikrofon setleri için artan talebi karşılamasına olanak tanıyor.

Kolay kurulum

Tak ve Kullan desteği sayesinde mikrofonların kurulumu olabildiğince kolay. Mikrofonu masa başında kurduktan sonra, kullanıcıların mikrofonu verilen USB kablosunu kullanarak bilgisayara veya dizüstü bilgisayara bağlamaları ve ardından harekete geçmeleri yeterli. Uyumluluğu önemli ölçüde artıran ve karmaşıklığı azaltan ek yazılımlara ve sürücülere gerek yok.

Yeni SPC Gear SM950 (T) ve SM900T akışlı mikrofonlar çevrimiçi mağazalarda ve perakendecilerde satılmakta.

Bu Haberi Paylaşın