Sony’den gürültü önleyici kulaklık

Sony, ödüllü 1000X ailesindeki 4. nesil kulak üstü kablosuz gürültü önleyici kulaklık olan WH-1000XM4’ü duyurdu.

En yeni kulaklıklar, müziğinizi kişiselleştirmenize ve kontrol etmenize, gürültü gidermeyi iyileştirmenize ve üstün bir ses deneyimi için tercihlerinize göre ortam sesini otomatik olarak ayarlamanıza olanak tanıyan ek akıllı özelliklerle, son derece popüler WH-1000XM3’ün en çok sevilen teknolojisini piyasaya sunmuştu.

İster uzun mesafeli uçuyor, ister bir kafede dinleniyor olun, WH-1000XM4 kulaklıklar Sony’nin şimdiye kadarki en iyi gürültü engelleme performansını sunarak yüksek ve orta frekanslı sesleri azaltıyor. Gürültü engelleme için kullanılan her kulaklıkta iki mikrofon bulunan Çift Gürültü Sensörü teknolojisi ortam gürültüsünü yakalar ve verileri güvenilir HD Gürültü Engelleme İşlemcisi QN1’e aktarır.

Ardından yeni bir BLUETOOTH Audio SoC (Sistem Üzerinde Çip), müziği ve gürültüyü saniyede 700 defadan fazla algılar ve ayarlar. Yeni bir algoritma kullanan HD Gürültü Engelleme İşlemcisi QN1, gürültü engelleme işlemini gerçek zamanlı olarak uygulıyor. Bu, kullanıcının sevdiği müziğe daha fazla odaklanmasına ve dış dünyanın kaosunu bulanıklaştırmasına olanak tanıyor.

Bu Haberi Paylaşın