Logitech, Web Kamerası sıkıntılarını çözmeye çalışıyor

İnsanlar yüz yüze görüşmelerin ve ekip toplantılarının, e-postalardan birkaç adım ötede olduğunu gördüklerinden, fiziksel uzaklık, coğrafyadaki boşlukları kapatmak için web kameraları ile iletişim kuruyor. Bununla birlikte, pandemi (ve buna bağlı kilitleme ve evden çalışma) prosedürleri başladığından beri, satın alınabilecek herhangi bir web kamerası bulmak sıkıntı oluyordu. Hem yeni hem de kullanılmış web kameraları, sıkı arz ve talep denklemleri sonrasında fiyatlarının arttığını gördük ve dünyanın önde gelen web kamerası üreticilerinden Logitech, bu eksikliklerle mücadelede ön plana çıktı.

Logitech Başkanı ve CEO’su Brecken P. Darrel, son kazanç çağrısında yatırımcılara şunları söyledi: “PC web kameraları, son çeyrekteki güçlü ivmeyi sürdürerek, son çeyrek satışlarının ikiye katlanarak on yılın en yüksek çeyrek düzeyine yükseldi. Talebi karşılamak için üretimimizi artırıyoruz, bizim gibi bileşen eksikliklerinin üstesinden gelmek için çalışıyoruz. İkinci çeyrek arzının iyileşmesini bekliyoruz, ancak yine de çeyrek boyunca oldukça sıkışık kalabilir.”
“Pandemi zamanında talep denklemleri kesin bir bilim değildir, bu nedenle Logitech’in talebi hafife alması beklenmedik bir şey değildir. Şirketin fiyatlandırmayı normalleştirmek için yeniden satış kanalı için yeterli birim sağlayabileceğini umuyoruz.”

Bu Haberi Paylaşın

6 thoughts on “Logitech, Web Kamerası sıkıntılarını çözmeye çalışıyor

  1. çok saçma bir karar. çalışanlarını düşünmüyor. pandemi döneminde biraz daha tedbirrli olabilirdi

  2. Logitech kameraları çok iyi. Her yerde var. Türkiye’de sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Selamlar.

    1. Firma pandemi sürecinde üretimini artırmış. Burada bir sıkıntı yok ama ileri tarihlerde sıkıntı yaşanmaması için bu kararı almış. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  3. Ben bu ürünü kullanıyorum. gayette güzel çalışıyor. mağazalarda görüyor. pekte bulunmaz gibi değil sanki.

Comments are closed.