Skoda Kamiq İkinci El Pazarında Ön Planda

Türkiye pazarının beğenilen SUV kategorisi modellerinden biri olan Skoda Kamiq, kompakt tasarımı ile şehir içi kullanım için ideal bir deneyim sunar. Kompakt tasarım detaylarına yer verilen Skoda Kamiq, arazi ve asfalt zeminde maksimum yol tutuşu ile konforlu bir sürüş deneyimi sağlar. Yerden yüksek tasarımı ile sınıfının beklentilerini karşılayacak donanıma sahip araç, 1.0 ve 1.6 motor hacimleri ile piyasada bulunur.Benzin ve dizel motor opsiyonu ile piyasa sürülen araç SUV özellikleri ile binek otomobil konforunu bir araya toplar. İdeal şase uzunluğu ve bagaj hacmi ile şehir içi kullanım ve eşya taşımak için ideal araç modelleri arasında. İkinci el pazarının popüler SUV araçlarından biri olan Kamiq, modern görünümü ve donanımsal özellikleri ile araç sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çeker.

Kompakt Tasarım Yüksek Performans

Kompakt SUV modellerden biri olan Skoda Kamiq, zarif ve modern tasarıma sahip kasası ile dikkat çekiyor. Kırmızı lansman rengi ile tanıtılan aracın ızgara panelinin çevresi büyük ve sert tasarımlı farlar ile çevrili. Spor ve stil sahip tasarımı farklı tip sürücülere hitap eden Kamiq, motor performansı ve yakıt tüketimi ile ekonomik bir sürüş deneyimi sunar. Markanın verilerine göre karma tüketim 5 litre olarak belirtilir. Donanım özelliklerine göre 1.0, 1.5 ve 1.6 motor seçeneklerine sunan aracın otomatik varyasyonunda DSG şanzıman kullanılır. Sürücü ve yolcu konforunu ön planda Kamiq, donanım paketlerine göre koltuk ısıtma, multimedya ekranı, Isofix ve Bluetooth gibi farklı özellikler yer alır.

İkinci El Skoda Kamiq Fiyatları

Skoda markasının kompakt ve modern tasarımı ile dikkat çeken SUV modeli Kamiq, ikinci el araç sahibi olmak isteyenlere farklı fiyat aralıkları sunar. Araç yaşı, kilometresi, donanım paketi ve yakıt özellikleri ikinci el pazarının fiyat belirleme sürecinde etkili durumlardan biri. Araçların değişen parça sayıları, kaza geçmişi ve boyama durumları gibi satış fiyatlarını etkiler. İkinci el araç satın almak isteyen adaylar, Kamiq modellerinin yaşı, tramer kaydı ve paket içeriklerini inceleyerek bütçe planlaması yapabilir. Metalik gövde rengi, çelik jant ve cam tavan gibi özellikleri içeren donanım paketlerinin fiyatları sunulan konfor ve teknolojiye göre değişir.

Bu Haberi Paylaşın