Bişektomi cerrahisi ile Hollywood ünlüleri gibi gülüşünüzle fragman değil filmin kendisi olun!…

Hollywood yanağı olarak da bilinen bişektomi; dünyada ve ülkemizde herkesin tercihi haline gelen bu estetik uygulama ile keskin yüz hatlarına ulaşabilirsiniz. Yüz yapısındaki en önemli konulardan biri de altın orandır. Yani yanaklar diğer yüz orantımızla uyumlu olmalıdır. Altın oran, yanak ve çenenin üçgen bir şekil oluşturmasıdır. Yüz güzelliği ve genç bir görünüm sağlamada en önemli faktörlerden biri budur. Hollywood yanağı denmesinin sebebi yüz yapısında uyum sağlaması ve dünyaca ünlü ünlüler tarafından tercih edilmesidir. Ülkemizde son zamanlarda bu yanak inceltme estetiği uygulanmaya başlanmıştır.

Bişektomi Nedir?

Yanak yağları, yanak alt bölgesinde bulunan, yanaklarda şişkinliğe neden olan, elmacık kemiklerinin ve çene hattının dış hatlarını gizleyen yağ birikintileridir. Yanak küçültme ameliyatı olarak da bilinen bukkal yağ aldırma, yanakların hatlarını düzeltmek için yanak yağının alındığı cerrahi bir işlemdir. 

Bişektomi Kimler İçin Uygundur?

Bu operasyon, özellikle gençlerde mükemmel sonuçlar elde etme fırsatı sağlar. Genetik olarak tombul, yuvarlak veya kare yüz görünümüne sahip olan veya aşırı yağlı yuvarlak ve geniş ve sarkık yanakları olan 20-30 yaş grubundaki kişiler, olduklarından daha toplu ve çocuksu görünebilirler. Bu yağ yastıkçıkları ve dolgun yüz görünümü nedeniyle, yanak bölgesindeki yağlar kalın, kare veya yuvarlak yüz hatları olan herkes bu cerrahi işlemi rahatlıkla yaptırabilir. Hollywood yanağı olarak bilinen yanak estetiği, hastalara sadece daha genç bir görünüm sağlamakla kalmaz, aynı zamanda farklı ve estetik çizgilerle ince ve son derece çekici bir yüz sağlar.

Yanakların geniş ve yuvarlak olması kişiyi olduğundan daha kilolu gösterebilir. Bu, insanların görünüşlerinden rahatsız olmasına neden olur. Yanaklar ergenlik çağında belirginleşmeye başlar. Ancak ilerleyen yaşla birlikte kişi sempatik görünümünü kaybeder ve yuvarlak, kendine özgü bir yüz yapısına kavuşur. Bu durumda yanak estetiği uygulanmalıdır.

Bişektomi Nasıl Uygulanır?

Bişektomi ile yanakların düz ve ince olması yüzün daha genç görünmesini sağlar. Bişektomi estetiğinin amacı yanaklardaki fazla yağ yastıkçıklarının alınmasıdır. Bu uygulamadan önce hasta muayene edilir ve operasyon süreci planlanır. Daha sonra ağız içine açılacak 1 cm lik bir kesi ile fazla olan yağlar alınır. Bu uygulamadan sonra dışardan görünen herhangi bir kesi izi yoktur. İşlem sedasyon veya lokal anestezi altında yapılabilir. Uygulamanın ortalama süresi 40-45 dakikadır.

  • Bişektomi sonrası iyileşme süreci ve sonuç…
  • Yüzünüz daha ince görünecek
  • Hızlı prosedür, genellikle bir saatte tamamlanır
  • Daha keskin bir görünüm elde edin
  • Alt ve üst yanaklarınızın hatlarını iyileştirir
  • Daha belirgin elmacık kemikleri ve jawline hattı
  • Ameliyattan sonra gözle görülür iz yok
  • Sonuçlar kalıcıdır
  • Güvenli prosedür

Hollywood yanak estetiğinden sonra ağızda küçük dikişler vardır. Bu nedenle ilk gün sıvı besinler alınmalıdır. Ertesi gün, yavaş yavaş normal yemeğe geçebilirsiniz. İşlem sonrası dişlerin ve ağzın steril tutulması önemlidir. Diş fırçalama ve gargara uygulaması atlanmamalıdır. Uygulamanın etkileri ödem geçtikten sonra yaklaşık 3 ile 4 hafta arasında görünür hale gelir. Bu tedaviden sonra daha belirgin hatlarla daha genç bir yüz yapısına sahip olabilirsiniz.

Bişektomi fiyatlarını öğrenmek için ve Dr.Leyla Arvas ile özel bir görüşme planlamak için lütfen ofismizi +90 542 464 74 33’ü arayın veya www.drleylaarvas.com dan randevu talep edin. Ziyaretinizi memnuniyetle karşılıyoruz.

Op. Dr. Leyla Arvas

Web Site: https://www.drleylaarvas.com

Facebook  :@drleylaarvas

Instagram :@drleylaarvas

YouTube: LeylaArvas

Bu Haberi Paylaşın