Sertleşmeye İyi Gelen İlaçlar Eczane Ve Mutluluk Çubuğu

Erektil disfonksiyon problemi yaşayan kişiler çoğunlukla sertleştirici ilaçlar kullanıyorlar. Fakat kullanılan bu ilaçlar, kullanılmadan önce kesinlikle bir uzman doktora danışılmalıdır. Erektil disfonksiyon günümüzde birçok erkeklerde çok sık görülen cinsel işlev bozuklukları olmaktadır. Bu problemin sebepleri diyabet, obezite, tansiyon, omurilik hastalıkları olmaktadır.

 

Erektil Disfonksiyon Ve Çözümleri

 

Erektil disfonksiyon, cinsel birleşme sırasında penisin sertleşmesinde sorun yaşanması sonucunda sağlıklı bir şekilde cinsel birlikteliğin yaşanamamasına sebep olur. Tüm bunlara bağlı olarak da erektil

disfonksiyon problemi olan erkeklere sertleşmeye iyi gelen ilaçlar eczane tarafından temin edilmektedir. Bu hapların içeriğinde bulunan maddeler bazı rahatsızlıkları olan kişiler için risk oluşturabilmektedir. Bu rahatsızlıklar neticesinde ilacı kullanacak olan hasta özellikle yakın zamanda inme veya kalp rahatsızlığı yaşayan kişiler bu ilaçları kullanırken çok büyük risk yaşarlar. Hatta bu haplar ölüme bile neden olabiliri. Bu konuda ilaç kullanmak isteyen kişiler mutlaka bir uzman ile görüşmeli gerekli tetkikleri yaptırmalıdır.

 

Erektil Disfonksiyon Ve Mutluluk Çubuğu

 

Kullanılan ilaçların bu kadar tehlikeli olması kişilerin en güvenli yöntemleri aramalarına yol açmıştır. Bu noktada da ilaç kullanamayan kişilere penil enjeksiyon, vakum cihazları, penil protez gibi seçenek sunulmaktadır. Bu yöntemlerin bazılarında cinsel ilişki öncesinde kullanılması gerekmesi ve sertleşme sorununa kalıcı bir çözüm oluşturamaması nedeni ile mutluluk çubuğu olarak adlandırılan protezler en iyi çözüm olarak görülmektedir.

 

Protez tedavisi yapılırken, penis iç bölgesine protez yerleştirilerek yapay bir şekilde sertleşme oluşturulmaktadır. Protezler çok uzun yıllardır kullanılmaktadır. Günümüz şartlarında en sık kullanılan protezler tek parçalı ve üç parçalı protezler olmaktadır. Tek parçalı protezlerin en önemli özelliği malleable yani bükülebilir gövdeye sahip olmasıdır. Bu çeşit protez kullanımında elle dik konuma getirilir. Üç parçalı protezler de pompa mekanizmasına sahiptirler ve pompanın şişirilmesi yöntemi ile doğal görünüm sağlayarak sertleşme sağlar.

 

Sertleşme sorunu ile mücadele eden erkekler üroloji hekimlerine başvurmaları gerekmektedir. Sonrasında yapılan muayene veya tetkikler neticesinde kişinin ameliyat için uygun olup olmadığı değerlendirilir. Ameliyat yapılmaya uygun olan erkekler için uygun bir protez çeşidi belirlenir. Bu sırada tüm gerekli ölçümler de yapılarak; penis protezi boyutları detaylı bir şekilde hesaplanır. Yapılan ameliyatlar çoğunlukla genel anestezi ile yapılır, fakat bazı durumlarda bel altının uyuşturulması ile yapılmaktadır.

 

Erektil disfonksiyon sorunu yaşayan erkeklerin birçoğu sertleştirici hap yerine mutluluk çubuğu tedavisinin tercih etmektedirler. Ameliyat sonrasında hem kalıcı hem de güvenli bir çözüm sağlamış olurlar.  Detaylı bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com adresini ziyaret ederek, tedavi yöntemleri hakkında bilgi alabilirsiniz.


 

Advertorial Reklam hakkında;
İncelemiş olduğunuz metin tamamen tanıtım yapmak, bilgi ve fikir vermek amaçlıdır.
Metin detayında yer alan içerik, bilgi ve yönlendirilen linkler ile ilgili her türlü sorumluluk/yükümlülük tamamen bülteni gönderen kuruluşa aittir.

Bu Haberi Paylaşın