Sertleşme Sorunu Tedavisi ve Penis Protezi Nedir

           Günümüzde hemen hemen her iki erkekten birinde penis sertleşme sorunu görülüyor. Bunlar sağlık sorunlarını etkileyebileceği gibi hayat standartlarını da etkileyebiliyor. Günümüzde birçok çift sertleşme sorunları için uzmanlardan yardım alıyor. Bu tedavi yöntemlerinin kolaylıkla yapılması ile birlikte hiç bir yan etkisi bulunmuyor. 

Sertleşme Sorununun Tedavi Yöntemleri 

             Sertleşme sorunlarını kişide prostat kanderi varsa, diyabet şeker hastalığı bulunuyorsa ve en sonunda kalp rahatsızlıkları varsa çıkma ihtimali yüksek bir durumdur. Ameliyata kadar birçok yöntem uygulanan sertleşme sorunu tedavisi isteğiyle gelen hastalara öncelikle ağızdan alınan ilaç tedavisi uygulanır. Sonrasında sertleşme sorunu tedavisi için vakum cihazları kullanılır. Bu cihaz silindir şeklinde olup penisin içine kan dolmasını sağlar.

             Ufak bir enjeksiyon ile penisin içine ilaç verilmesi de sertleşme sorunu tedavisi için uygulanır. İdrar yollarına konulan ve ilaç destekli materyaller de sertleşme sorunu tedavisi için uygulanan yöntemlerden biridir. Diğer tedavi yöntemlerinin hiç sonuç vermediği durumlarda artık penis protezi sertleşme sorunu tedavisi için kullanılır. Uzun yıllar boyunca uygulanan bu penil protez tedavisi sertleşme sorunu tedavisi bölümünde en çok kullanılan ve sonuç alınan yöntemlerden biridir. Penil protezde sertleşme sorunu tedavisi için uzun vadeli ve kalıcı çözümler bulabilirsiniz.

            İstediğiniz zaman cinsel ilişkiye girebilir istenildiği zaman peniste ereksiyon sağlanabilir. Burada ereksiyon ise istenildiği sürede kalıcıdır ve ilaç tedavi yöntemlerine gerek duyulmadan yapılır. Burada riskli yanları sadece iyi bir uzman bulup kişisel özelliklerinize ve biyolojik özelliklerinize göre penil protez uygulaması yapılmalıdır. İyi bir uzman ile çalışırsanız hiç bir riski bulunmuyor.  Detaylı bilgi için https://www.andromed.com.tr/sertlesme-sorunu-tedavisi-ve-penis-protezi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın