Garnier Saç Boyalarını Denediniz mi?

Saçlardaki beyaz görünümü kapatmak veya farklı renk tonu uygulamak amacıyla uygulanan ürüne saç boyası denir. Saç boyası genellikle kadınlar tarafından en sık tercih edilen saç bakım ürünlerindendir. Sprey, kalıcı boya gibi birçok farklı saç boyası çeşidi bulunmaktadır.

Bu doğrultuda siz de saç boyası tercih ederken saç köklerine zarar vermeyen doğal içerikli saç boyalarını kullanabilirsiniz. Doğal içerikli saç boyaları saçlara zarar vermeden istediğiniz renk tonunun oluşmasını sağlarken saçların beslenmesine de destek olur. O halde gelin birlikte bitkisel olarak geliştirilen Garnier saç boyasına göz atalım…

Bitkisel yağlarla geliştirilen saçı besleyen krem saç boyasıdır. Saç derisine nüfuz ederek saçlardaki beyazı %100 kapatır. İçeriğinde özel formül sayesinde saçları beslemenize de yardımcı olur. Saçları yumuşatır ve parlaklık kazandırır. Saç renginizle uyumlu birçok farklı renk skalasına sahiptir. Siz de saç renginizle uyumlu olan saç boyasını tercih edebilirsiniz. Peki garnier saç boyası nasıl kullanılır?

Saç boyasını kullanmadan önce saçlarınızın kuru ve yıkanmamış olmasına özen gösterirseniz boya saçlara daha iyi nüfuz eder.

  • Krem saç boyasını ve oksidan kremi boya tasının içerisinde dökün ve iyice karıştırın.
  • Karışımın hepsini fırça yardımıyla eşit olarak saçlarınıza uygulayın.
  • Boyayı saçlarınızda kullanma talimatında belirtilen süre kadar bekletin ardından iyice durulayın.
  • Uygulama sonrasında saçlarınıza bakım kremi uygulayın, bir süre bekledikten sonra tekrar durulayın.

Garnier markası saç boyasının yanı sıra geliştirdiği cilt bakım ürünleri ile de ön plana çıkmaktadır. Garnier yüz temizleme jeli, maske, bb krem, güneş kremi gibi birçok ürünü geniş yelpazesinde tüketicilere sunmaktadır.

Siz de tüm Garnier saç boyası ve bakım ürünlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne kapıda ödeme imkanı ve hızlı kargo seçenekleriyle hemen sahip olabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın