Razer Verimlilik Paketi İşbirliği Yapıyor

Razer, Razer Verimlilik Paketini Duyurmak İçin HumanScale ile İşbirliği Yapıyor.

Razer Productivity Suite ile işyeri üretkenliğinde yeni nesli duyurdu. İş yeri ergonomisinde küresel bir lider olan Humanscale ile işbirliği içinde tasarlanan yeni Pro Click mouse, Pro Type klavye ve Pro Glide yüzey, her türlü çalışma ortamı için mükemmel bir şekilde tasarlanmış, olağanüstü rahat, dayanıklı ve yüksek performanslı çevre birimlerinden oluşan bir paket oluşturdu.

Razer Productivity Suite, Razer’in yüksek performanslı oyun çevre birimleri yaratma konusundaki yıllara dayanan deneyiminden yararlanarak ve ardından bu uzmanlığı iş yerine aktararak iş akışını geliştirmek ve yorgunluğu azaltmak için oluşturuldu.

Üstün mühendislik ve son teknoloji ile, ergonomi uzmanları Humanscale ile işbirliği sayesinde güvenilirlik ve dayanıklılığın yanı sıra uzun vadeli konfor büyük ölçüde iyileştirildi.

Şık bir beyaz kaplama ve ince gri vurgularla Razer Productivity Suite, herhangi bir çalışma alanının görünümünü geliştirir ve modern çalışanların talep ettiği hızı, hassasiyeti ve dayanıklılığı sunar.

Razer Productivity Suite’in şık görünümü, bir dizi çok dayanıklı ürün yapmak için kullanılan yüksek kaliteli yapıyı ve bileşenleri gizliyor.

50 milyon döngüye kadar derecelendirilmiş Pro Click mouse, üzerindeki düğmeler ve 80 milyon döngüye kadar derecelendirilmiş Pro Tipi klavyedeki anahtarlar ile Razer Productivity Suite, özel ofis ürünlerinde bulunabilecek en yüksek puan alan anahtarlardan bazılarına sahip.

Bu daha fazla dayanıklılık ve uzun ömürlülük, bugün piyasadakilere kıyasla ürünün kullanım ömrü boyunca daha yüksek üretkenlikle sonuçlanıyor.

Bu Haberi Paylaşın