Western Digital My Passport SSD’yi Duyurdu

Tarzından ödün vermeden üretkenliklerini hızlandırmaya ve değerli içeriklerini korumaya ihtiyaç duyan tüketiciler için Western Digital Corp. bugün 2 TB’a kadar kapasitelerde yeni WD markası My Passport SSD’yi tanıttı.

Şık, kompakt metal tasarımı ve NVMe teknolojisiyle desteklenen çarpıcı yüksek hızlarla, yeni avuç içi boyutundaki sürücü, ev ve iş kullanıcılarının önemli olan içeriği kaydetmesine, erişmesine ve korumasına olanak tanıyor.

Western Digital Tüketici Çözümleri Başkan Yardımcısı Susan Park, “Yeni My Passport SSD, tüketicilerin bizden beklediği hızı, güvenilirliği ve işlevselliği sağlıyor” dedi. “Dosyaları hızlı bir şekilde taşımaya ihtiyaç duyan günlük içerik oluşturucular, küratörler ve hobiler için güçlü ve sofistike bir çözümdür. Yuvarlatılmış köşeler, dalgalanan çıkıntılar ve yumuşak kenarlar, My Passport SSD’nin taşınabilirliğini geliştirir ve taşımayı kolaylaştırırken aynı zamanda belirgin bir şekilde tanınabilir WD’nin ödüllü My Passport ürün serisinin bir üyesi olarak.” dedi.

Bu Haberi Paylaşın