Profesyonel Video Tripod Kitleri Fotografium’da!

Video çekimlerinin daha etkili ve konforlu olması için tripod kullanımı oldukça önemlidir. Kamerayı sabitlemeye, kadrajı kurmaya ve uzun süreli çekimlerde pratiklik kazanmaya yarayan tripod kitleri, uzun yıllar kullanılabilir. Video kamera için ihtiyaç olan yükseklik ve açı gibi beklentileri tripod yardımı ile yaparak, istediğiniz süre içinde kameranızı sabit tutulabilirsiniz. Özellikle uzun süreli tek planlı çekimlerin vazgeçilmez parçası olan tripodlar, çekimler sırasında yaşanabilecek titremeler ile oluşan bulanıklıkların da önüne geçilmesini sağlar.

Aynı zamanda hareketlilik sebebi ile ortaya daha çok çıkabilecek, ışık patlamaları da tripod yardımıyla tolere edilebilir. Profesyonel video tripod kitleri işlevselliği ile ihtiyaçlara uygun seçenekler sunar. Fotografium tripod fiyatları içinden yapacağınız seçimlerle hem ihtiyacınıza uygun bir ürüne ulaşabilir hem de bütçenizi zorlamadığınız bir alış veriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

 

En Çok Tercih Edilen Video Tripod Kitleri Modelleri Nelerdir?

Tripod setleri, profesyonel ve amatör olmak üzere ikiye ayrılır. İkisi arasında kalite ve kullanım konforu açısından farklılıklar bulunur. En çok tercih edilen tripod kit modellerinden bazıları şöyledir;

Manfrotto MVH500AH, 755 CX3 Carbon Video Tribod: Kullanıcıya sunduğu konfor açısından son derece esnek olan ürünlerdir. Profesyonel video tripod olarak tercih edilen modellerin başında gelir.

Benro T980EX Photo/Video Tripod Kit: Kolay ayarlanabilir ve tripod fiyatları içinden uygun olanlardandır. Video kamera tripod kategorileri arasında olan bir üründür.

Miliboo MTT605A Profesyonel Alüminyum Video Tripod; profesyonel kullanıcılar için tasarlanmış bir üründür. 14-20mm uçak sınıfı alüminyum profil ile tasarlanan tripod, benzerlerine göre %25 daha stabil bir deneyim ile karşılaşmanızı sağlar. Maksimum 170cm uzunluğa ulaşabilen tripod, 10kg taşıma kapasitesine sahiptir.

Birbirinden farklı model ve fiyat avantajlarına sahip olabileceğiniz, Fotografium; tripoddan, gimbal setleri birçok ürün ve markayı bir araya getiriyor. Mini tripod, tripot kiti, Gimbal gibi ihiyaçlarınızı uygun fiyatlarla satın almak için acele edin!

DJI Ronin-SC Gimbal Pro Combo Kit; üç eksenli Ronin-SC, uzatılmış kavramalı mini tripod, hızlı bırakma kamera plakası, kamera yükselticisi, netleme motorundan oluşan  eksiksiz bir video gimbal paketidir. Tripod ile kullanılabilen bu akıllı telefon tutucu, önemli yardımcılardan biridir.

Video Tripod Fiyatları Fiyatları Ne Kadardır?

Video tripod kitleri farklı fiyatlara sahiptir. Bu fiyatları belirlenmesindeki etkenlerden biri tripodun yapımında kullanılan malzemelerdir. Kullanılan malzemeye göre tripod fiyatları da değişiklik gösterir. Diğer yandan bir diğer değişken ise tirpod setinin kullanım konforudur. Tripod fiyatlarını etkileyen bir diğer unsur ise markadır. Markaların fiyat aralıkları birbirine göre farklılıklar gösterir.

Buna göre farklı özellikler taşıyan bu tirpodlar içinden birine sahip olmak için Fotografium kategorisinden tüm bilgilere ulaşarak seçim yapılabilirsiniz. Tripod video kamera kategorisinde yer alan ve kullanıcılara sunulan tüm kitlerin teknik ve genel özellikleri ile detayları ile kullanıcılara sunulur. Bu özellikleri dikkatle inceledikten sonra bütçenize ve beklentinize en uygun olan ürünleri kolaylıkla belirleyebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın