Perşembe ve cuma sıcaklıklar düşecek

Meteoroloji, önümüzdeki perşembe ve cuma günleri. kuzey ve iç kesimlerde ani sıcaklık düşüşünün beklendiği konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre hava sıcaklıklarının 19 Mayıs 2022 Perşembe ve Cuma günleri Marmara, Kuzey ve İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde mevsim normallerinin 8 ila 12 derece altında seyretmesi bekleniyor.

22 Mayıs 2022 Pazar gününden itibaren sıcaklıkların artarak tekrar mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Çarşamba akşam saatlerinden itibaren Perşembe sabah saatlerine kadar Batı Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde, Perşembe günü ise Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlarının görülmesi bekleniyor.

Ani sıcaklık değişimlerine karşı hazırlıklı olunması ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı hava tahmin raporlarının dikkatle takip edilmesinin önem arz ettiği vurgulandı.

İLKHA

Bu Haberi Paylaşın