Örümcek Adam Eve Dönüş Yok

Marvel sinematik evreninin başkahramanlarından Örümcek Adam, yeni nesil serisinin üçüncü filmini izleyiciye sunmak için gün sayıyor. Filmin yeni serisinin başrollerinde ilk iki filmde de yer alan; Tom Holland, Zendaya, Jamie Foxx, Marisa Tomei yer alıyor. Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filminin en büyük sürprizi ise Doctor Strange rolüyle Benedict Cumberbatch olacak.

Eve Dönüş Yok Fragmanı

Geçen haftalarda yayınlanan filmin ilk fragmanı çok konuşuldu. Oldukça uzun ve şaşırtıcı ögeler barındıran fragman, eleştirilse de film severler tarafından çok beğenildi. Fragmanda yer alan detaylarda geçmiş serilerden gelen karakterler göze çarptı. Yeni Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filmi, bol kaos, çokça aksiyon ve geçmişten gelen hesaplaşmalara sahne olacak gibi görünüyor.

Örümcek Adam Filminden İlk Afiş

Bu senenin en merakla beklenen yapımlarından biri olan Örümcek Adam Eve Dönüş Yok izle, yayınlanan ilk afişiyle büyük beğeni topladı. Afiş yayınlanana kadar filmin ismi netlik kazanamamış olsa da yayınlanan afişle filmin resmi adının Eve Dönüş Yok olduğu kesinleşmiş oldu. Film 17 Aralık’ta vizyona girecek. Örümcek Adam severler için yine heyecan ve aksiyon dolu bir film olacak.

Örümcek Adam Konusu 

Yeni nesil Örümcek Adam serisinin üçüncü filminde işler Peter Parker için oldukça karışık bir hal alıyor. Serinin son filminde, Örümcek Adam’ın gerçek kimliği açığa çıkmıştı. Peter, sevdiği kadın olan MJ’e her şeyi açıklamış ve maskesiz bir hayata adım atmıştı. Ancak Peter için işler istediği gibi gitmedi ve normal hayat sürmeye çalışan bir süper kahraman olmanın zorluklarıyla karşılaştı. Zorluklarla tek başına mücadele etmekte zorlanan Peter bu konuda Doctor Strange’dan yardım istedi. Ancak Peter ve ona yardım için gelen Doctor için işler epey zor olacak. Mahallenin sevimli çocuğu Peter için süper kahraman olmanın riskleri her zamankinden daha fazla.

Doctor Octopus Dönüyor

Filmin fragmanın en ilgi çeken detayı kuşkusuz Doctor Octopus oldu. 2004 yılında Örümcek Adam 2 filminde Doctor Octopus olarak yer alan Alfred Molina yeniden Örümcek Adam severlerle buluşacak. Doctor Octopus’un yanı sıra Green Goblin de Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filminde tekrar karşımıza çıkacak.

Örümcek Adam Biletleri Satışta!

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok filminin biletleri bugün itibariyle ön satışa çıktı. Kısa sürede tükenen bilet satış işlemi sırasında internet çöktü. Yoğun bir ilgiyle beklenen filmin yönetmen koltuğunda Jon Watts bulunuyor.

Bu Haberi Paylaşın