O küçük yaratıklar Şimdi 2. Filminde

Çocukların çizgi dizisini severek izlediği minik yaratıkların dünyasında çokça vakit geçirdiği 3D animasyon yapımları arasında büyük başarı yakalayan ve çocuk genç yaşlı demeden herkesin merakla izlediği çizgi film tadında olan film izle  Endonezya da yayına giren bu animasyon filmi Walt Dohrn’ın yönettiği, yapımcılığını ise 2016 yılında vizyona girmiştir . %82 oranda beğen,ilen bu film ilgi gördüğü söylenebilir. Sonuçta 3D olunca ilgi çekmiyor değil .

Filmin  Konusu ve Oyuncuları

2021 filmleri arasında yerini alacak olan filmde poppy ve Branch, dünyadaki altı farklı trol kabilesinden birinin üyesi olduklarını öğrenmektedirler. Her kabilede funk, country, techno, klasik müzik, pop ve rock gibi müzik türlerini temsil etmektedir. Hard rock grubunun bir üyesi olan Queen Barb, babası King Trash’in yardımıyla diğer tüm müzik türlerini yok etmek istemektedirler. Yani rock müziği tüm dünyaya hakim olacak ve dünyanın kaderi tehlikeli ellerde ve Poppy ve Branch bazı arkadaşlarıyla Kraliçe Barb ile savaşmak zorunda kalmış olduğu bir yerli film dir . İzlenmeye kesinlikle değmektedir .

Yönetmen koltuğunda Walt Dohrn ve David P. Smith adlı isimler oturmakla beraber oyuncu kadrosunda ise Anna Kendrick, Justin Timberlake, James Corden, Ozzy Osbourne, Rachel Bloom, Anderson .Paak, George Clinton, Mary J. Blige, Kelly Clarkson, Sam Rockwell, Ron Funches, Gwen Stefani, Aino Jawo, Caroline Hjelt, Kunal Nayyar bulunmaktadır . Seneryo ise Elizabeth Tippet, Glenn Berger, Jonathan Aibel, Wallace Wolodarsky, Maya Forbes tarafından oluşturulmuştur .

Bu Haberi Paylaşın