Logan Paul un Son Filmindeki İnce Detaylar

Logan Paul dediğimizde yılların yıpratamadığı bir karakter canlanır gözlerimizde tüm avrupada ve dünya da kasıp kavuran filmlerini herkes bilir. Bu film şimdi fantezi dalında bizlerle karşılaşıyor. Belki bazılarınız fantezi konusunda çok iyi değildir belkide fantezi nasıl olunur onu bilmiyordur. İşte bu noktada sizi en iyi şekilde eğitecek olan bu film izle de tam istediğiniz tarzda 2021 tarihinde yayınlanan bu film romantik , aşk ve komadi adlı türleri barındırmaktadır . Biraz eski olmasına rağmen gayet izlenebilir filmdir ve aşk filmlerine ilgisi olanlar mutlaka izlemelidir .

filmin Konusu ve Oyuncuları

filminin müzikal uyarlaması ve yapılandırılması olarak film’de Youtube Fenomeni Logan Paul’da oyuncu kadrosunda görmekteyiz , Farklı kökenlerden genç çift sevgili’nin birlikte kalabilmek için aileleri ve arkadaşları ile komik mücadelesini anlatmaktadır ve bu hikayeden keyif ve zevk almaktadır . İzlenmesi tavsiye edilen bir romantik aşk yerli film izle dir ve bunu izleyicilere anlatmak ve yaşatmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar ve büyük bir miktarda harcama yapılmıştır . Sinema severler tarafından ilgi çeken bir yapım olmasına rağmen halen daha vizyona girmesi konusunda problemler kendi gösterebiliyor. Kısa bir süre içerisinde 20th Century Fox şirketi, filmin ertelenmesi konusunda sürpriz bir karara imza atmasından ötürü de 2021 filmleri sinema severleri fazlasıyla meraklandıran nedenler ortaya çıkmıştı. Bu durumu değişiklikler ve ek çekimler olarak nedene bağlayan film şirketi, farklı farklı sorunlar yaşamaya da devam etmişti. Bir yandan prodüksiyon konusunda da sıkıntılar yaşanmış, pandemi süreci araya girmiş ve Disney ile Fox anlaşması da ortaya çıkınca da filmin iyice kördüğüme döndüğü de ifade ediliyor.

Martha Coolidge nin Yönetmenlik yaptığı bu film de oyuncu kadrosunda Logan Paul, Chloe Bennet, Mae Whitman, Peyton List, Jessica Rothe, Allyn Rachel bulunmaktadır .

Bu Haberi Paylaşın