NVIDIA RTX 30 Serisi Grafiklere Sahip VENGEANCE PC Serisi

Yüksek performanslı oyun çevre birimleri ve meraklısı bileşenlerde dünya lideri olan CORSAIR, beğenilen CORSAIR VENGEANCE oyun bilgisayarları serisi olan VENGEANCE i7200 Serisine yeni bir serinin en iyisi model serisini duyurdu.

  1. Nesil Intel Core CPU ile donatılmış olan bu müthiş sistemler, yeni NVIDIA GeForce RTX 3080 ve 3090 GPU’ların ham ışın izleme gücünü ve yenileri de dahil olmak üzere tüm ödüllü CORSAIR bileşenlerini içeren VENGEANCE PC serisindeki ilk sistemlerdir.

Yeni NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi GPU’lar, 2. nesil RTX, yeni RT Çekirdekleri, Tensör Çekirdekleri ve akışlı çoklu işlemcilere sahiptir ve oyunlara yaratıcı uygulamalara çarpıcı görseller, inanılmaz derecede hızlı kare hızları ve yapay zeka hızlandırma sağlar.

NVIDIA’ya göre – önceki nesle göre watt başına 1,9 kata kadar performans artışı sağlayan NVIDIA Ampere mimarisinden güç alan RTX 30 Serisi, en üst uçta 8K’ya kadar tüm çözünürlüklerde grafik deneyimlerini zahmetsizce güçlendirir.

GeForce RTX 3090, 3080 ve 3070, NVIDIA tarihindeki en büyük GPU nesil sıçramasını temsil ediyor.

Her bir VENGEANCE PC, CORSAIR’deki PC uzmanları tarafından özenle seçilmiş donanımlarla oluşturulmuştur, böylece her bileşen kusursuz bir şekilde birlikte çalışır.

Bir dizi yüksek performanslı bileşen ve yeni bir NVIDIA GeForce RTX 3090 veya 3080 GPU seçiminizle, VENGEANCE i7200 Serisi günümüzün en zorlu oyunlarını bile 4K maksimum ayarlarda, 1080p ve 60 FPS’de akışla veya her ikisi de aynı anda, kutudan çıkar çıkmaz.

VENGEANCE i7200 Serisi PC’ler, CORSAIR iCUE yazılımı aracılığıyla, tamamen özelleştirilebilir ve sistem genelinde senkronize edilmiş muhteşem aydınlatma efektleri sunan toplam 104 adet ayrı ayrı adreslenebilir RGB LED sayesinde hem kamera üzerinde hem de kapalıyken harika görünüyor.

Bu Haberi Paylaşın