Noter Onaylı Tercüme Hizmeti

 

Noter tasdikli tercüme ihtiyacınız belgenizin türüne ve içeriğine göre konusunda uzman bir tercümana yönlendirilir. Glovega noter yeminli tercüme hizmetinde sağladığımız tercüme hizmetinin kalitesine diğer ek hizmetlerin belirtilen zaman diliminde size iletileceği konusunda profesyonel ekibimize güvenimiz tam.

İstanbul’da noter onaylı tercüme ofisi ile evinizi ya da işinizi terk etmeden, noterde sıra beklemeden noter onaylı tercüme hizmeti alırsınız. Bugüne kadar sayısız firmanın tercüme ihtiyaçlarında kusursuz bir şekilde tercüme yapan Glovega Tercüme, İngilizce, Almanca, İtalyanca, Fransızca gibi tercüme sektöründe çevirisine en çok ihtiyaç duyulan diller dahil olmak üzere altmıştan fazla dilde en uygun noter yeminli tercüme fiyatları için hizmetini müşterilerine sunmaya devam ediyor.

Noter Onaylı Tercüme Nedir?

Noter onaylı tercümede tercüme ücreti ve noter tasdik ücreti olmak üzere iki farklı ücretlendirme vardır. Tercüme ücreti çeviriyi yapan yeminli tercüman veya tercüme bürosu tarafından belirlenir. Genellikle karakter veya kelime ücreti üzerinden hesaplanır. Ehliyet, kimlik gibi standart belgelerde kimi durumlarda sabit ücret uygulanır. Noter tasdikli tercüme ücreti ise noter tarafından belirlenir. Sayfa başına ve duruma göre sayfadaki hacmin yoğunluğuna göre ücretlendirme değişebilir.

Yemin belgesi bulunmayan tercümanların çevirileri noterlerce onaylanmamaktadır. Yemin belgesine sahip olan tercümanlar çok iyi bildiği dilden yaptıkları çevirilere imzasını atıp, kaşesini basar. İmzalanmış ve kaşelenmiş bu çeviriler noter tarafından onaylanır ve noter onaylı tercüme olarak kabul edilir.

Profesyonel Noter Onaylı Çeviri

Noter onaylı tercüme talepleriniz, teslimat tarihinden önce yada teslimat tarihinde tarafınıza gönderilmeden önce, tercüme işlemi sırasında cümle ve anlam bütünlüğünü korunmakta, terminolojik hataya yer vermemek adına uzman editör ekibimiz aracılığıyla kontrol edilmektedir.

Noter onaylı Almanca tercüme, noter onaylı İngilizce tercüme ve birçok diğer dilde Glovega Tercüme’nin profesyonel noter onaylı çeviri hizmetinden uygun çeviri fiyatları ile faydalanmak için hemen iletişime geçebilirsiniz.

Noter Onaylı Tercüme Yaptırmak İstiyorum

Türkiye’nin neresinde olursanız olun tercüme isteklerinize cevap vermeye devam ediyoruz. Tercüme yaptırdınız ardından noter onayına ihtiyacınız oldu. Proje ekibimiz sizlerle bağlantıya geçerek hangi belgelerinize noter tasdiki istiyorsanız yaptırarak kargo ile adresinize teslim etmeye devam ediyor. Tercüme Ofisimizden hizmet aldığınızda zaman ve mekan sorununu ortadan kaldırırsınız.

 

Bu Haberi Paylaşın