Şık Tasarımlı Sünnet Kıyafetleri

Günümüzde artık birbirinde güzel ve gösterişli sünnet kıyafeti çeşitleri bulunmaktadır. Bunun için çocuğunuz büyük ise seçimini çocuğunuzuz, değilse bebek sünnet kıyafetleri sizin istediğiniz modele göre seçilmelidir. 

Bunun için öncelikle kiralık sünnet kıyafeti mi yoksa satın alacağınız bir sünnet kıyafeti mi ilk buna karar vermelisiniz. Daha sonra ise ne model sünnet kıyafetleri var bakıp aralarından birine karar verebilirsiniz. Fakat bunun için en önemli kararı kıyafeti giyecek olan çocuğunuzun vermesi gerekir Çünkü bu onun en önemli günü olacak ve üzerinde taşıyacağı kıyafeti severek giymesi gerekmektedir. 

Modern Sünnet Kıyafetleri

Çocuklarım en çok sevdiği sünnet kıyafetlerinin başında pelerinli modern sünnet kıyafeti yer almaktadır. Bu yüzden bu kıyafet bebek sünnet kıyafetleri kategorisinde de yerini almaktadır. Sade ve modern olması sebebi ile bu modeller çok fazla tutulmaktadır.

Kıyafetin diğer tamamlayıcı ürünleri ise şık beyaz bir ayakkabı ve asadır. Çocuklar kendilerini bu önemli günde çok özel hissedecekler. Renk seçenekleri için daha çok gümüş ve beyaz tercih edilse de kahverengi ve mavi renkleri de bulunmaktadır.

Padişah Sünnet Kıyafetleri

Son dönemler de en çok kullanılan sünnet kıyafetleri arasında padişah sünnet kıyafetleri yerini almaktadır. Medya programlarında gördüğümüz gibi sultan ve padişah karakterleri modayı da oldukça yakından etkiliyor.

Bu yüzden çocukların her şeyden haberleri olduğu için bu konuda da haberleri olabilmektedir. Renk ve aksesuar konusunda çok fazla seçenek sunan bu sünnet kıyafeti modeli çocukları padişah olma hayaline kavuşturuyor.

 Osmanlı Sünnet Kıyafetleri

Günümüzde en popüler olan bir diğer sünnet kıyafeti ise tuğralı olandır. Kılıç ve asası ile oldukça gösterişli olan bu sünnet kıyafeti çok fazla tutulmaktadır. Bunun yanı sıra bu kıyafeti isterseniz kiralayabilir veya satın alabilirsiniz.

Sünnet kıyafetleri fiyat konusu da oldukça merak edilen bir konudur. Fiyatları tamamen seçeceğiniz ürünün modeline, tasarımına ve yaş aralığına göre değişmektedir. 

Şehzade Sünnet kıyafetleri

Sünnet çocukları için kaftan modeli olan şehzade sünnet kıyafetleri oldukça tercih edilen bir modeldir. Hemen hemen her çocuk bu kıyafeti severek giymektedir. En önemli aksesuarı ise kılıcının olmasıdır.

Bu Haberi Paylaşın