Nakliye firmalarının tercihi kiralık asansör

Hareketin, bereketin, dinamizmin şehri İstanbul. Kendisine söylenen sözleri sonuna kadar taşır. Dinamizmin de hakkını verir. Neredeyse hızına yetişmek mümkün değildir.

Özellikle yaşam alanlarının genişlemesi ve artışı jet hızıyla hala devam etmektedir. Yeni yükselen binalar, toplu konutlar, siteler, rezidanslar gittikçe artan nüfusu karşılamak için İstanbul şehrini süslemektedir.

İnşaat sektörüne olan bu talep beraberinde birçok sektöre de talebi arttırmıştır. Bunun en başı da nakliye sektörüdür. Binaların değişimi dönüşümü yüksek katlı olmaları nakliye sektöründe de birçok yeniliğin gelmesine sebep olmuştur.

Taşınma başlı başına bir sorunken gelen yeniliklerle daha konforlu hale gelmiştir. Eşyaların ambalajlanması, kutulanması, ağır eşyaların taşınması, kırılmaması, zarar görmemesi gibi birçok sorun. Taşınmanın hevesini ve heyecanını nedense kaçırır.

Firma olarak yeni yer yeni heyecan hoş geldin yeni hayat sloganını benimseyerek, siz kıymetli müşterilerimize sıkıntı veren bu süreci konforlu hale getirdik.

Firma olarak kaliteli hizmet veren kurumsal kimliğimizin yanında filomuza dahil ettiğimiz araçlarımızla ve sistemlerimizle size bu keyfi sunmaya hazırız. Araçlarımız ve tüm sistemlerimiz yıllık periyodik bakımları yapılmaktadır.

Taşınma da en çok kullanılan sistemimiz asansör sistemidir. Kiralık Asansör en ağır düşündüğünüz eşyalarınızı dahi kolayca taşıyabileceğimiz bir mekanizmadır. Hidrolik asansörler en çok tercih edilendir.

Kumanda sistemiyle rahatlıkla kullanılan zamandan tasarrufu sağlayan bir mekanizmadır. Bina dışına kurulum yapılarak istediğiniz kata eşyalarınızı güvenle ulaştırır. Eşyalarınızın sigortası da yapılmaktadır.

Böyle bir kolaylık sadece ev taşımada değil birçok alanda kullanılır. Bunlar; İş yeri taşıma, inşaat malzemeleri, molozları, tadilat işleri, çatı işleri, kat kaloriferi, bina dış cephe boyama giydirme, şehir süslemeleri, reklamları, elektrik işleri, hatta kurtarma operasyonları bunların içindedir.

Firmamız  günün her saati sizden gelen talepleri karşılamak için sizlerle. Tüm sosyal medya hesaplarımız sitemizde mevcuttur. Sizler için açtığımız youtube kanalımızda daha önce yaptığımız çalışmaları görebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın