Asansör kiralama taşımanın en kolay yolu

Ülkemizde son yıllarda değişen konut mevzuatları, kentsel dönüşüm ve deprem mevzuatları nedeniyle inşaat sektörü artan bir hızla ilerleme göstermektedir.

Yıllara direnen eski binaların yerini daha güvenli ve kurallara uygun konforlu yüksek katlı binalar almıştır. Bunun yanı sıra aşırı göç alması nedeniyle de yeni konutlar, siteler yapılmaktadır.

Bunun sonucunda da büyük bir nakliye ihtiyacı doğmuştur. Nakliye firmaları hızla ihtiyaca cevap vermeye çalışmaktadır. Nakliye firmalarının sayıları da artmıştır. Kayıtlı ya da kayıt dışı birçok firma ortaya çıkmıştır.

Firmalar kalitelerini ve güvenli çalışma şartlarını anlatmak için sosyal platformlardan yararlanmaya başlamışlardır. Teknolojinin gelişmesiyle nakliye daha kolay ve zahmetsiz hal almıştır.

Nakliye firmalarının kullandığı en büyük yenilik asansör sistemleridir. Kiralık Asansör sistemi özellikle yüksek katlı binalara nakliye konusunda çok sistematik ve hızlı bir taşıma kolaylığı sunmaktadır.

Asansör sistemi iki çeşittir.Hidrolik sistemle otomatik çalışan,elle kurularak çalışan. İlk çıkan elle kurmalı sistemler çok zaman aldığı için,yerini hidrolik sisteme bırakmıştır. Hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf sağlar.

Genellikle nakliye sırasında,apartman yönetimine danışılarak taşıma günü belirtilir, apartman sakinlerine haber verilir,apartmanın taşıma için uygunluğuna bakılır, yük asansörü var mı varsa kullanımı sağlanabilir mi gibi zahmetli bir sürece girilir sonrasında ancak taşınma gerçekleştirilirdi. Asansör sistemi ile bu süreç sonlanmıştır.

Asansör kiralama sistemi kurulumu bina dışında  ve taşıma yapılacak kata kadar kurulur. Kurulum yapıldıktan sonra da eşyalar güvenle yerlerine ulaşır.

Asansör kiralama sistemi sadece evden eve değil bu hizmete ihtiyaç duyulan her alanda hizmet vermektedir. Hizmetlerimiz; iş yerinden işyerine, apartman dış cephe giydirme, tadilat, çatı aktarma, inşaat molozları, izolasyon malzemeleri, reklamcılık hizmetleri,parke, cam balkon sistemleri, doğalgaz sistemleri, tesisat hizmetleri gibi sektörlerde yer almaktadır.

Asansör kiralama hizmetini firma olarak kalite ve güven esasına dayanak yapmaktayız. Günün her saati firmamızın uzman danışmanlarından öğrenebilirsiniz. Sosyal medya platformlarından yaptığımız kiralık asansör hizmetini izleyebilirsiniz. Adreslerimizi sizler için sayfamızda yayınladık. Sayfalarımı takip ederek sorularınızı görüşlerinizi buralardan da bildirebilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın