Menemen Belediyesi ve Türk Kızılay iş birliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi. Belediye personeli gün boyu kan verdi.
Menemen Belediyesi, azalan kan stoklarına katkı sağlamak ve düzenli kan bağışının önemi konusunda toplumda farkındalık oluşturmak için Türk Kızılay Menemen Şubesi iş birliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi. Menemen Belediyesi Düğün Salonu’nda hazırlanan bölümde, kampanyaya destek veren belediye personelinden gün boyu kan bağışı alındı.
“KAN, SÜREKLİ İHTİYAÇTIR”
Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, her bağışın birçok hayata dokunduğu belirterek, kan bağışlayan personeline duyarlılıkları için teşekkür etti.
Kovid-19 salgını nedeniyle kan veren kişi sayısının azaldığını bunun da ülkemizdeki kan stoklarının düşmesine neden olduğunu ifade eden Pehlivan, “Kan stoklarının yeterli seviyede tutmamız gerekiyor. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Türk Kızılay’ının her zaman yanındayız. Bu her şeyden önce bizim vatandaşlık görevimiz. Halkımızdan düzenli olarak kan bağışında bulunmalarını istiyorum. Unutmasınlar kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Kan bağışı, can bağışıdır” diye konuştu.
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
1
Hantavirüs Nedir? Belirtileri, Bulaşma Yolları, Tedavisi ve Korunma Yöntemleri
6572 kez okundu
2
Hızlı acıktıran besinlere dikkat !
5546 kez okundu
3
Boğaz Ağrısına Ne İyi Gelir? Doğal Tavsiyeler
5478 kez okundu
4
Op. Dr. Mehmet Durmuş Kurt: Hemoroid İçin Erken Tanı Önemli
5083 kez okundu
5
“Artık Tahammülüm Kalmadı” diyenler dikkat !
4930 kez okundu