Martor Bıçak ve Essafe Baret

 

Martor markası düzenli olarak piyasaya gerçek yeni ürünler sunar. En son olarak gıda ve ilaç endüstrileri için gizli bıçaklı SECUMAX 320 ve metal ürünü sunmuştur. Yüksek kesim kalitesinde bıçaklarla donatılmış yüksek kaliteli güvenlik bıçakları, çok katmanlı karton, kağıt, plastik çemberleme, yapışkan bant, torbalı ürünler, folyo ve folyo sızdırmaz paletler gibi çeşitli kesme uygulamaları ve malzemeleri için uygundur.

Martor bıçaklar; öncelikli olarak emniyet bıçağı bölümleri arasındadır. “Güvenlik bıçakları” adı altında satışı yapılmaktadır. Yapım aşamasında güvenlik teknolojisi ile donatılmıştır. Martor bıçak, kesim konusunda müşterilerine maksimum konfor ve verimlilik sunabilmek için, hedef kitleye özel hizmetleri gibi ürün portföyünü de yıllar içinde genişletmeye devam etmiştir. Martor bıçakları detaylı inceleme yapmak isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Martor Bıçakların Özellikleri

 

Martor’da ayrıca çok çeşitli meslekler için kesici bıçaklar (sabit ve geçmeli bıçaklar) ve özel bıçaklar ( bisturi , çapak alma bıçakları , sıyırıcılar vb.) gibi başka ürün kategorileri de bulabilirsiniz.

Bıçaklar, bir kaza anında çalışanlara önemli ölçüde zarar verebilir ve yanlış kullanıldığında hayati tehlike oluşturan kesiklere bile yol açabilir. Bu kazaları önlemek için Martor emniyet bıçakları, daha fazla emniyet için size entegre fonksiyonlar sunar.

 

Essafe Baret Kaliteli Ürünler

Düşen nesnelerden başın yaralanma potansiyeli olan alanlarda çalışırken baret gereklidir. Ayrıca, direk kafaya temas edebilecek çalışma alanlarında ( elektrik çarpması gibi ) bunlara özel tasarlanmış baretler vardır.

Essafe markasına ait baretler ise şirketlerin vazgeçilmez ürünleri arasındadır. Birden fazla baret ürün seçenekleri vardır. Özel baret türleri arasında madencilerin hafif ekleri, gece çalışmaları için yansıtıcı şeritler, kaynakçılar için yüz siperleri ve vizörler veya kulaklıklar için ataşmanlar bulunur.

Baret saç bantları ve çene ve ense kayışları, şapkayı kafada rahat tutacak şekilde ayarlanmalıdır. Isıtma veya soğutma için gömlekler veya ter bantları eklenebilir. Şapkanın kabuğu veya diğer parçaları hasar gördüklerinde değiştirilmelidir. Deterjanlı sıcak suya daldırarak şapkaları temizleyin, kabuğu ovalayın ve temiz sıcak suda durulayın. Temizleme solventleri kabuğa zarar verebilir. Essafe baret ürünleri incelemek için sitemize bakabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın