Chieftec CW-01B-OP Kasa

Güvenilir PC kasası ve güç kaynakları için dünyaca ünlü bir marka olan CHIEFTEC, bugün, 0.7 mm güçlü çelikten, çok sayıda işlevsel esneklik ve hava akışı odaklı yeni yüksek performanslı bir iş istasyonu kasası olan CW-01B-OP’yi duyurdu.

CW-01B-OP, kullanıcılara üç adet 5,25 “harici sürücü yuvası, 3,5” harici sürücü yuvası veya yedi adede kadar dahili (3,5 “veya 2,5”) sürücü gerektirip gerektirmeyen, ihtiyaçlarına tam olarak uyan bir sistem oluşturma yeteneği sağlıyor.

Üst radyatör kurulumu, önde iki 120 mm fan, altta bir 140 mm fan ve maksimum 410 mm grafik kartı uzunluğu, CW-01B-OP ana cihazlarının tüm özelliklerine sahip.

Fırçalanmış alüminyum ve filtrelenmiş ağ içeren modern ve zamansız bir tasarımı yüksek işlevsel esneklikle birleştiren Chieftec CW-01B-OP, yıllarca dayanacak, performans gösterecek ve harika görünecek şekilde inşa edilmiş bir ürün.

25 yılı aşkın süredir CHIEFTEC, yüksek kaliteli PSU, PC kasaları, 19 “IPC kasaları ve bilgisayar endüstrisi için Aksesuar üretimi, küresel OEM, ODM ve iş ortağı ağıyla dağıtım segmentlerine hizmet veren dünya çapında tanınan bir marka. Avrupa ve Rusya’da 100’den fazla bayisi bulunuyor.

Bu Haberi Paylaşın