Büyük Devrim Filmlerini Severmisiniz ?

Devrimi hemen hemen her tarih ve her halk yaşamıştır. Hatta bazı ülkelerde çok sık yapılmaktadır bunu amaç ve görev edinen bir çok insanlar gelip geçti tarihte demokrasi laiklik kapatilazm sosyalistlik derken her geçen gün yenisi ekleniyor. Gençlere hitab eden bu süper gözde sinema şöleni tamda aradığınız türde. 29 Mayıs 2020 tarihinde Kanada da yayınlanan bu film , yayınlandığı anda büyük ilgi gördü ve tam bir Demokrasi filmidir . İzleyiciler bu filmi büyük tepski gösterip doyasıya izlenmektedir .

Filmi Konusu ve Oyuncuları

Ulusal Demokratik Komite’nin başında bulunan Gary, yakın zamanda gerçekleşecek olan Wisconsin kasabasındaki seçimler için çalışmaktadır. Tam da bu sırada işçilerin haklarını savunan emekli bir deniz albayının videosunu izleyen Gary, seçimleri sağ kanadın kazanacağını inanmaya başlar. Ancak Cumhuriyetçilerin  önemli isimlerinden Faith’in olaya katılması işlerin karışmasına neden olur. 2021 yapımı bir filmdir . Demokrasi hakları ve seçimlerin önemli ve değer verildiği bu film de izleyiciler tarafından değer verilmektedir .

Kız arkadaşını ailesiyle tanıştırma amacı güden karakteri daha önceden Breaking Bad ve Jake’s Fargo gibi projelerde yer alan Jesse Plemons canlandırıyor. 2021 filmleri izle Kız arkadaş rolünü de Beast, Wild Rose ve Taboo gibi projelerde boy gösteren Jessie Buckley hayat veriyor. Filmde Jake karakterinin anne ve babası ise Toni Collette ve David Threwlis tarafından hayata geçiriliyor.

I’m Thinking of Ending Things film, 4 Eylül günü izleyicilerle buluşmaya hazırlanacak. Yerli filmler genelde gerilim ve korku türünde yer alıyor bence bu yapımın ne türde ortaya konulacağı da merak edilen konuların başında yer alıyor.

Filmin yönetmeni olan Jon Stewart adlı ünlü isim bu filme yönetmenlik yapmaktadır . Oyuncu kadrosu ise şu şekildedir ; Rose Byrne , Steve Carell , Mackenzie Davis , Chris Cooper , Topher Grace , Will Sasso , Natasyha Lyonne , Debra Messing , Brent Sexton dur .

Bu Haberi Paylaşın