LAZER EPİLASYON İLE YAZA HAZIR OLARAK GİRİN!

Vücut kıllarının çeşitli yöntemler uygulayarak almanın cildinize zarar verebileceğini biliyor musunuz? 

Vücutta çıkan kıllar gerek estetik olarak gerek temizlik ve hijyen bakımından alınmayı gerektirir. Gerek kadın gerek erkeklerde kullanılan jilet ağda tüy dökücü kremler cilt üzerinde hasar bırakabilir. Her tüy ya da kıl alma seansı sonrasında cilt üzerinde gözle görülemeyecek minimal hasarlar oluşabilir. Jilet ile tüy alımında keskin bir bıçak ile alındığı için derinizi kesme ihtimaliniz oldukça yüksektir. Tüy dökücü kremler birçok kişide cilt irritasyonlarına sebep olurken, ağda uygulamaları ise batığa ve cildi çekiştirmekten kaynaklanan morarmalara sebep olmaktadır. 

Quartz Klinikte uygulanan Lazer Epilasyon uygulaması ile diğer kıl alma tekniklerinin negatif etkisinden uzakta konforlu bir şekilde yaza hazır olarak girebilirsiniz.

Lazer Epilasyon Uygulama Alanları nelerdir?

Kadınlarda ve erkeklerdelazer epilasyon uygulama alanları birbirine benzese de tercih edilen öncelik sırası kadında ve erkekte farklılaşmaktadır. Lazer epilasyonda öncelik sırası kadınlarda bacaklar, kol altı, bikini bölgesi, kollar ve yüz bölgesi olurken, erkek lazer epilasyonda ise ilk sıralamada sırt, boyun ve yüz bölümü bulunmaktadır. Erkek lazer epilasyon uygulama alanlarında bel ve göbek bölgesi ve bacaklar da tercih edilen bölgeler arasındadır. 

Lazer Epilasyon Nedir?

Klasik tüy alma tekniklerinden farklın olarak üst teknoloji ürünü lazer epilasyonlar sayesinde dalga boyları kılların köküne kadar inerek köklerine kademeli hasar bırakır. Vücudun en hassas noktalarında bile acısız olarak uygulanan lazer epilasyon uygulamaları ile kısa süre içinde ağrısız bir şekilde çözüme kavuşur. Klasik tüy alma tekniklerinden farklı olarak deri yüzeyinde hasar bırakmayan üstün teknolojileri sayesinde özellikle yaz aylarında ara vermeye gerek kalmadan istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün olmaktadır. 

Quartz Klinik’te kullanılan Alma Lazer tarafından üretilen Soprano Ice Lazer Platinum ve Soprano Ice Lazer Titanium cihazlarının farklı dalga boyları lazer deneyimini eşsiz bir konforla sizlere sunuyor.

Lazer Epilasyon Hazırlık Aşaması Nasıl Olmalıdır?

Lazer epilasyon ve erkek lazer epilasyon öncesinde en az bir buçuk ay öncesine kadar kılların kökten alınmaması gerekir. Bu dönemde kıllar rahat uzamaları için serbest bırakılmalıdır. Lazer epilasyon seansına gelmeden 1 gün ince rahatça uzayan kıllar tıraş edilerek kısaltılır. Lazer cihazının deri yüzeyinde kalan kılın uç kısmını görmesi seanstan olumlu geri dönüş alınmasına yardım eder. Klasik lazer epilasyon cihazlarından farklı olarak, Quartz Klinikte kullanılan özel lazer epilasyon cihazları ile yaz aylarında lazer epilasyona ara vermeden gelinir, gönül rahatlığı ile eşsiz ve konforlu epilasyon keyfi yaşanır.

Lazer Epilasyon ve Erkek Lazer Epilasyon Kaç Seans Alınmalı?

Soprano Ice Lazer Platinum ve Soprano Ice Lazer Titanium ile lazer epilasyonda da kılların yoğunluğu ya da çıkış bölgelerindeki tüy büyüme hızına göre değişmektedir. Genel olarak seans aralıkları 4 ile 8 hafta arasında değişebilmektedir. Bu kılların bulunduğu bölgeye bağlıdır. Kıllar dudak üstü ya da yüz bölgesinde hızlı bir sekilde uzarken, bel ya da göbek bölgesinde daha yavaş büyüme döngüsü içindedirler. Ortalama 6-8 seans alınan lazer epilasyon sonrasında vücutta istenmeyen kıllardan kolaylıkla kurtulmak mümkün olmaktadır. 

Lazer Epilasyon ve Erkek Lazer Epilasyon Hangi Cihazlarla Daha Konforlu Hale Gelir?

Lazer epilasyonda kullanılan Soprano Ice Lazer Platinum ve Titanium cihazları epilasyonu daha konforlu haline getirir. Nedeni ise cihazların sahip olduğu cildi -3 dereceye kadar soğutan özel başlığı sayesindedir. 

Her iki cihazda da bulunan buz başlığın sadece boyutlarında farklılık olmaktadır. Geniş alanlarda daha büyük başlık kullanılırken, daha dar alanlarda küçük başlık kullanılmaktadır. Ayrıca yüze özel facial tip lazer başlığı ile iki kaş arası ya da kulak içi gibi dar alanlara da rahatlıkla girilebilir. Kişiye özel olarak kullanılan başlıklarla temizlik ve hijyen en üst seviyede olmasına Quartz Klinikte her zaman son derece dikkat edilir. Her iki lazer epilasyon cihazı da FDA onaylı olması bakımından rahatlıkla ve güvenle yapılabilmektedir. 

Lazer Epilasyon Ve Erkek Lazer Epilasyon Fiyat nedir?

Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı merkezlerin çeşitli internet sitelerinde fiyat belirtmeleri yasal değildir. Quartz Klinik Profesyonelleri tarafından uygulanan lazer epilasyon fiyat ve uygulamalarını yaptırmak için Nişantaşı’nda bulunan Quartz Clinique +90 212 241 46 24 numaralı hattımızı arayarak erkek lazer epilasyon fiyat ve lazer epilasyon fiyat ve uygulamaları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Özel Quartz Poliklinik

Web Site: https://www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

Facebook:@quartzclinique

Instagram :@quartzclinique

YouTube: Quartz Clinique

Bu Haberi Paylaşın