Güvenilir Pırlanta Alışverişi PIRLANTAM.COM

Günümüzde mücevher alışverişleri de online olarak yapılabilmektedir. Fakat sıradan alışverişlere göre daha pahalı olan bu alışverişlerde güvenlik konusuna dikkat etmek çok önemlidir. Sitemizde pırlanta yüzük olsun diğer ürünler olsun garantili şekilde satışa sunulmaktadır. Üstelik ürünlerimiz kendi imalatımızdır. Burada kendi imalatımızı düşük fiyatlardan piyasaya sürerek herkesin pırlanta alabilmesini hedeflemiş bulunuyoruz. Üstelik pırlantam.com olarak tüm güvenlik sistemlerine de sahip olduğumuzun altını çiziyoruz.

Sitemiz içerisinde hiçbir müşterinin kredi kartı veyahut banka kartı bilgileri saklanmamaktadır. Bu da ek bir güvenlik endişesi yaşanmasının önüne geçmektedir. Pırlanta küpemodellerinde de diğer ürünlerimizde de uluslararası sertifikalı olarak gönderim gerçekleştirilmektedir. Sertifikalı gönderimlerimiz ise ürünlerimizin orijinal olduğunu kanıtlamaktadır. Ürün bakımından da sıkıntı yaşatmadığımız için dileğiniz zaman alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Online Pırlanta Alımında Tek Adres

Firmaların satış politikaları birbirine benzememektedir. Bizler, firma olarak en kaliteli olan ürünleri uygun fiyatlar üzerinden satmak prensibi üzerinden çalışmaktayız. Bu sayede pırlanta bileklik, kolye, yüzük ve küpe alanında kısa süre içerinde bilinir hale geldik. Kapalıçarşı içerisinde 20 seneden bu yana devam ettirdiğimiz faaliyetlerimizin de online satış stratejilerimizde etkili olduğu bir gerçektir. Bünyemizde alanının en iyileri olarak kabul edilen tasarımcılar görev yapmaktadır. Bu sayede adresimizden sadece klasik olan ürünler temin edilmemektedir. Hem en şık hem de en modern parçaları da en uygun fiyat garantisi ile satın alabilirsiniz.

Pırlanta Alışverişlerinde Kargo

Kargo aşaması pırlantanın internet üzerinden alınmasından sonra en çok tartışılan konulardan biridir. Özellikle müşteriler kargo taşıması sırasında ürünlerinin başına bir şey gelip gelmeyeceği konusunda endişe yaşamaktadır. Ancak sitemiz Yurtiçi Kargo ile anlaşmalı olarak çalışmaktadır. Bunun yanı sıra satın aldığınız ürün pırlanta kolyeolsun diğer ürünler olsun her daim sigortalanarak gönderilmektedir. Buradan da anlaşıldığı üzere taşıma esnasında olası aksilikler meydana gelmesi durumunda sizlerin bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Üstelik bu zamana kadar taşıma sorunları yaşamadığımızı belirtmekte de yarar vardır. Ürünlerimizi teslim aldıktan sonra yedi güç içerisinde iade de edebilirsiniz. İade şartlarına uygun olan parçaları belli kaidelerle sorunsuz olarak iade alıyoruz.

Bu Haberi Paylaşın