Kış İçin Erkek Mont Satın Almayı Düşünenler İçin Öneriler

Sonbahar ve kış aylarının gelmesiyle birlikte gardırobun en önemli parçalarından olan montlar olmazsa olmaz konumda. Hem mevsimin soğuk şartlarına karşı koruma sağlayan, hem de şık bir tamamlayıcı dış giyim unsuru olan montlar kış aylarında görünüşünden ödün vermeyenlerin tercihi konumunda. Peki kış mevsimi öncesinde mont satın alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Şık bir tarzın yanı sıra, sıcak ve konforlu bir mevsim geçirmek isteyen erkekler için, erkek mont modellerinde öne çıkan trendleri inceledik. Kışlık montların yanı sıra, baharlık mont gibi mevsime uygun seçimlerde neleri tercih etmeli?

İdeal Bir Erkek Mont Hangi Özellikleri Sunmalı?

Erkek montlar, stil sahibi erkeklere hitap eden tasarımların yanı sıra, yüksek koruyuculuk oranına sahip alternatifleriyle de öne çıkıyor. Erkek montlarda, kış mevsiminde dikkat edilecek en önemli konu soğuktan koruyacak kalın iç yapısına ek olarak, rahat kesimin konforunu da hissettirmesi. Gün içinde hareket kabiliyetini sınırlamayan montlar, konforlu yapısı ile tercih ediliyor. Genellikle kışlık montlar içinde bu yönüyle, spor ve şişme montlar tercih ediliyor.

 

Yaka formları, mont seçiminde tarzı belirleyen önemli kriterler arasında bulunuyor. Mont modellerinde genel olarak dik yaka ve bebe yaka modeller ön planda. Buna ek olarak kapüşonlu ve kapşonsuz montlar da iki farklı konsepti temsil ediyor.

 

Kullanım açısından bakıldığında, kışlık erkek mont modellerini bambaşka bir tarza kavuşturan çift taraflı montlar, tercih edilebilir. Böyle bir mont tercih eden erkekler, iki farklı renge sahip montun avantajını hissediyor. Slim fit, büyük beden gibi farklı mont seçenekleri içinde en geniş alternatifler ise, erkek giyimin öncüsü Kiğılı’da yer alıyor.

Erkek Montlarda Mevsimlik Seçimler

Havaların soğumasıyla birlikte, erkek mont araştıranlar için kışlık montlar ön plana çıkarken, bir diğer önemli alternatif de baharlık montlar. Sıcak ya da soğuk günlerde, özellikle de ilkbahar ya da sonbahar gibi geniş mevsimlerinde çok tercih edilen baharlık montlar, hem kalın hem ince yapısı ile, tüm hava koşullarında tercih edilebilen alternatifler. Renk seçenekleri geniş olan mevsimlik montlar her erkeğe hitap ediyor. Hem gençler hem de orta yaştaki erkekler için, dik yaka ya da bebe yaka modelleri ile ön plana çıkan mevsimlik erkek montlar, su geçirmez özellik sunması ile özellikle yağmurlu mevsimlerde tereddüt etmeden giyilebilir.

 

Erkek mont modellerinde geniş model ve renk skalası barındıran Kiğılı, spor ve klasik çizgiyi harmanlayan yorumu ile ön plana çıkıyor. Kiğılı erkek mont modelleri ile siz de bir adım öne çıkabilir, kışı hem iddialı hem de konforlu geçirebilirsiniz. Kiğılı online satış mağazasında, baharlık mont ve kışlık mont modellerinde indirimleri keşfedebilirsiniz.

 

 

Bu Haberi Paylaşın