KATILIMEVİM’DE KREDİSİZ EV YÖNTEMİ NASIL İŞLİYOR?

Türkiye’nin her yerinden başvurabileceğini ve kira öder gibi aylık ödeme yaparak kredisiz ev sahibi olabileceğiniz bir sistemle tanışmak ister misiniz? Eğer bu soruya cevabınız evetse, sizi sağlam bir finansal yapı üzerine kurulu olan Katılımevim’le tanıştıralım. Katılımevim, temelinde faizsiz politikaları bulunan BDDK lisanslı bir tasarruf finansman şirketidir.

Geliştirdiği tasarruf finansman yöntemlerinden biri olan kredisiz ev alma sistemiyle peşinat ve faiz ödemeden ev sahibi olmanız için çalışan Katılımevim, kurumsal bir işleyiş ve yönetim anlayışına sahiptir. ‘’Nasıl ev sahibi olunur?’’ sorusuna cevap arayan herkesin başvurabileceği bu sistem, tamamen faizsiz bir işleyişe sahiptir. İstediğiniz yerden, istediğiniz özelliklere sahip olan kredisiz evi almanıza olanak sağlayan Katılımevim’e yalnızca kimlik bilgilerinizle başvurabilirsiniz.

KREDİSİZ EV ALMANIN AVANTAJLARINI KEŞFEDİN

Katılımevim’in kredisiz ev almanıza olanak sağlayacak tasarruf finansman yöntemlerinde faizli politikalara yer yoktur. Yalnızca ana parayı ödeyeceğiniz Katılımevim’de peşinatlı ya da peşinatsız olacak şekilde bütçenize uyacak bir ödeme planı oluşturabilirsiniz. Eğer siz de kira öder gibi ödeme yaparak hem bugünkü şartlarınıza uyacak hem de geleceğinizi şekillendirecek bir yatırım yapmak isterseniz Katılımevim’e başvurabilirsiniz.

KREDİSİZ EV YÖNTEMİNE BAŞVURU KOŞULLARI NELERDİR?

Tamamen faizsiz bir geri ödeme yöntemiyle ev sahibi olabileceğiniz Katılımevim, 18 yaşını doldurmuş her vatandaşının başvurabileceği bir tasarruf finansman şirketidir. Kredi puanı, sicil kaydı ve geçmiş kredi kayıtlarınızın Katılımevim’de başvuru sürecinde hiçbir etkisi olmaz. Bu şekilde herkes için eşit fırsatlar yaratarak kredisiz ev almanın yolunu açan Katılımevim’e yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları da üye olabilir.

Katılımevim’de kredisiz ev alma yöntemine başvuru yapmak için banka kredilerinde aranan şartlara yer yoktur. Kapsayıcı bir vizyonla faaliyet gösteren Katılımevim’in ödeme planlarında peşinat verme zorunluluğu bulunmamaktadır. ‘’Nasıl ev sahibi olunur?’’ düşüncesiyle yola çıkan insanların kredisiz ev almasına aracı olan Katılımevim’de siz de hayallerinizi gerçekleştirecek o ilk adımı atarak kendiniz için güzel bir gelecek hazırlayabilirsiniz.

 

Bu Haberi Paylaşın