Kara yollarında son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

Pamukyazı-Selçuk-Ortaklar yolunun 27-41. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle tırmanma şeridi araç trafiğine kapalı olduğundan ulaşım diğer şeritten sağlanmaktadır.

Ankara-Çankırı yolunun 15-17. kilometreleri arasında yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

TAG Otoyolunun Misis Kavşağı-Yılankale Kavşağı 3-6. kilometreleri arasında (Baklalı Mevkii) kavşak ve yol yapım çalışmaları nedeniyle Adana istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 22-26. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Pınarbaşı-Sarız yolunun 6-10. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Samsun-Ankara yolunun 21-26. kilometreleri arasında (Havza Tünelleri Mevkii) heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle Samsun-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Artvin-Erzurum yolunun 5-38. kilometreleri arasında yol şevi temizlik ve çelik ağ uygulama çalışmaları nedeniyle 08.00-18.00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Balıkesir-Kütahya yolunun 13-30. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

Akseki-Manavgat yolunun 7-12. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İLKHA

Bu Haberi Paylaşın